reklama

Staranka od stycznia 2012.

mgiełka tak mi przykro kochana:( wszystkie tu wiemy co czujesz o takim teście. tulę mocno i nie załamuj się!!! przecież masz o co walczyc!!! może warto trochę psychicznie odpoczac i odpuścic. skupic się na Oliwce. zobaczysz. jeszcze doczekasz się upragnionego maleństwa. trzymaj się:*
mynia oj Ciebie ta choroba to chyba polubiła. wygoń ją;-) współczuje dentysty. ja też się panicznie boję:zawstydzona/y: czasem to mam ochote uciec. chyba mam większe przerażenie w oczach niż te dzieci co tam były:-D
królewnazmarcepana a co to za książkę chciałaś kupic??
bzibziok ja to zawsze mam problem z prezentami...nigdy nie wiem co komu kupic. ale kolacja fajny pomysł. zawsze podobały mi sie albumy ze zdjeciami, a w nich cała historia od poznania się, aż po dziś. fajna pamiatka:tak:

a ja sobie siedzę na ogródku z laptopem. słoneczko grzeje. ptaszki spiewają. mam spokój bo W poszedł do pracy. wczoraj koleżanka pokazała mi zdjecie z usg. dzidzia ma 10 tygodni. słodki okruszek. tak jej pozazdrosciłam w tej chwili że aż mi głupio. też takiego babla chcę!!!! czemu to tak jest, że my tyle czasu się stramy a inni zapomną w chwili uniesienia sie zabezpieczyc i bach...albo jeszcze lepiej... zabezpieczaja się i jesze mają. to nie fair:wściekła/y::angry:

reklama
dominikcw: ksiażka pt. Pretty Little Liars, VI częśc poluje, niby kosztuje 32 zł, ale troche mi szkoda narazie nie mam za duzo kaski, na necie z dostawą darmową mozna ją kupić taniej ;]

jezuu jaki u mnie upał, mam chyba z 30 stopni na mieszkaniu, wiatrak od rana chodzi ;/;p
tak sie zastanawiam co z tą moją temperaturą, wczoraj była wysoka a dzis taka niska, jest juz po owulacji wiec raczej powinna byc wyższa ;/

Cześć dziewczęta;)
zaraz postaram się Was nadrobić po weekendzie..
ja właśnie wróciłam do domku, ukrop na polu straszny.. najchętniej to teraz bym do morza wskoczyła;)
My po weekendzie na działce, dziś mam drugi dzień brania duphastonu, tempka jakoś nie wybiła się po owulce do góry - nie wiem czemu i generalnie chyba z tego cyklu nic nie będzie znowu. Życie.

A u mnie niby słońce ale zimny wiatr jak to nad morzem....
siedzę na necie w poszukiwaniu domków ale to jest jakaś porażka trochę przeginają z cenami mimo ze to nawet nie jest sezon.....
i o to dziś bedą małe sprzeczki mąż chce pod domki blisko jezior żeby na rybki chodzić a ja wolałabym na pokoje i do miasta by trochę pozwiedzac
domki owszem też mogą być ale myśl o tym ze mój mąż całymi dniami bedzie kija moczył w wodzie a ja bede latac za mała i odganiac wszelkie robactwo leśnie nie bardzo mi sie widzi.....

A ta kolacja dla rodziców to świetny pomysł :)
jeżeli lubią takie wypady miła kolacyjka przy winku w uczczeniu tylu lat bycia małżeństwem ja bym była bardzo zadowolona :)) i w otoczeniu ludzi których sie kocha :)
genialne :)

Kinga przykro mi z powodu @

Bzibzioku, jak tam wizyta rodziców? poza tym, że przyjechali w "złym" terminie;)
już doczytałam o rocznicy - kolacja będzie jak najbardziej fajnym prezentem.

Ja z kolei muszę kupić na czwartek szwagrowi prezent. wiecie gdzie można dostać słomkowe kapelusze?:D

Królewna widzę, że Ty też zdezorientowana przez swoją temperaturę... nie wiem co jest moja tylko lekko drgnęła na razie do góry i pomyśleć, że w zeszłym cyklu tak pięknie rosła, powiedziałabym, że wręcz książkowo. Ciekawa jestem jaka jutro będzie.

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą duphaston - ponieważ ja dopiero zaczęłam - czy powinnam zaobserwować jakieś zmiany po nim? @ powinna zjawić się "normalnie"?czy mogą być jakieś zawirowania?

Witajcie :-) niestety nie dam rady nadgonić wszystkiego co napisałyście.... :-(

mgiełka.... trzymaj się kochana!!! i się nie załamuj.... wiem, że mi łatwo mówić ale tak jak już ktoś napisał spójrz ile czarni się starała i w końcu się udało :tak: Wam również się uda !!!!

sihaya: no własnie nie wiem co z tą temperaturą ;/;/ wyczytałam jeszcze ze implantacja jak jest to tem moze spadać w tym dniu, ale to jeszcze za wczesnie po owulacji zeby miała spadac ;/
a gdzie Twój wykres :>? nie wklejasz w sygnature ?:)))

Kinga przykro mi z powodu @

Bzibzioku, jak tam wizyta rodziców? poza tym, że przyjechali w "złym" terminie;)
już doczytałam o rocznicy - kolacja będzie jak najbardziej fajnym prezentem.

Ja z kolei muszę kupić na czwartek szwagrowi prezent. wiecie gdzie można dostać słomkowe kapelusze?:D

Królewna widzę, że Ty też zdezorientowana przez swoją temperaturę... nie wiem co jest moja tylko lekko drgnęła na razie do góry i pomyśleć, że w zeszłym cyklu tak pięknie rosła, powiedziałabym, że wręcz książkowo. Ciekawa jestem jaka jutro będzie.

Mam jeszcze pytanie do dziewczyn które biorą duphaston - ponieważ ja dopiero zaczęłam - czy powinnam zaobserwować jakieś zmiany po nim? @ powinna zjawić się "normalnie"?czy mogą być jakieś zawirowania?
po odstawieniu do 7 dni przychodzi @ a potem zazwyczaj po 2 dniach
mi od początku przychodziło po 2 dniach tylko raz wystapiło krwawienie szybciej po 8 tabletce i wtedy trzeba odstawić by nie blokować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry