reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a normalny rodzinny nie może wypisać skierowania, albo ginekolog ?

Z ginem bede sie widziala dopiero 19tego a Polskich ginow nie ma w Bristolu, wiec nawet nie wiem czy anglik da mi na takie badanie skierowanie skoro w prywatnych klinikach nie robia takich badan to tym bardziej w panstwowych ...a GP w przychodni da mi skierowanie ale na badanie moczu a takie cos to o kant doopki :zawstydzona/y:

reklama
Edytka już ci mówiłam że rośnie spokojnie twój maluszek więc się nie stresuj kobitko:tak: za tydzień masz usg i będzie widać malutkiego człowieczka:tak:

Nie wiem co sie dzieje moze hormonki mi buzuja bo plakac mi sie chce z tej bezradnosci i opieki Tu ...dzisiaj mnie nosi :confused:

Edyta a caly czas masz bladzioszki ???..nic a nic nie ciemnieje kreska ??
jak nie masz @,to wszystko jasne :tak:..rosnie sobie maly czlowieczek,a ty oddychaj gleboko..i zadnych dolinek !!!

Cześć Kobietki :) Do mnie niestety dziś przyszła @ :crazy: Teraz czekać aż se pójdzie i działanie na nowo :tak:

Grzanka90 ładna kiecka, miałam podobną :)

Madlen ja juz sama nie wiem czy to sa bladzioszki czy moze mam zwidy ??/ :szok:

Moj maz jest pewny ze to ciaza,nawet mi dzisiaj powiedzial ze po co mi ta beta jak i tak wiadomo co jest :confused: i dodal ze beta mi nie potrzebna no i sie rozkleilam bo on nie rozumie co przezywam,a moze ja na cos chora jestem ?? no mam juz rozne mysli :-(

Ineska przykro mi ze przyszla @...ale nowy cykl Twoj ;-)

Edyta glupolku,jestes zdrowa..jak kreseczki widac to jest ciaza !!!,nawet jak sa blade..,ja to w sumie od razu mialam mocne i grube,ale czytalam,ze niektore maja takie dopiero kilka dni po terminie @..a ktory masz dc ??
Ineska &&&& za nowy cykl,starania sa przyjemne ;-)

Madlen dzisiaj jest moj 43dc ...a cykle mam 32 dniowe

Ja z Natanem robilam test dopiero w 8 tyg ciazy i byly mocne krechy,z Kuba 2 lub 3 tyg po terminie ,a z Alanem tydzien po ...wiec w sumie sama nie wiem o co chodzi teraz ?? W piatek zatestuje niech ten tydzien szybko zleci no a w poniedzialek po scanie bedzie wszystko jasne (w koncu ) chyba przespie ten tydzien aby szybciej zlecialo :-p

Spokojnie i słuchaj męża:-p on wie co majstrował;-)

:-D:-D:-D Zonqa jestes niemozliwa ...dziekuje ze tak mozno wierzysz w moja ciaze ;-) oby sie sprawdzilo//

Zmieniajac temat na obiadek robie kurczaczki ,mizzeria i ziemniaki...wypatruje dzieciaczki bo lada chwila powinni nadejsc od strony szkoly :-p takze jak znikne to bedzie znaczylo ze poszlam dac dzieciom obiad :rofl2:

reklama
ładniutka :)
od dzisiaj zaczynają sie dni płodne wiec bire sie mocno do roboty nie jest to owu ale juz pojawił sie śluz rozciągliwy i szyjka nisko półotwarta wiec zaczynamy :))))

W tym samym dniu dostałyśmy @ Ty już masz dni płodne a u mnie posucha....żadnych objawów. Musze namówić M i zasada co 2 dni...może się wstrzelimy:-) Chociaż powiem Wam że będzie trudno ....M. nie w formie i nastroju 7 marca miał zabieg na nodze i trochę cierpiące ma:-(

Do góry