reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczynki

wróciłam o 23 i powiem wam jedno... życie to dziwka. Mam zapalenie oskrzeli.
Poleciałam do Sti w sobotę wieczorem, czułam się już tak, że zastanawiałam się czy w ogóle lecieć. Całą niedzielę leżałam nieprzytomna z gorączką 39 stopni... w poniedziałek poszliśmy do jakiegoś lekarza... dal mi leki. Stwierdził zapalenie wszystkiego powyżej oskrzeli. W poniedziałek już miałam gorączkę prawie 40 stopni. Na szczęście antybiotyki pomogły mi na tyle że dałam rade wrócić.
Teraz mam taki kaszel, że nie mogę spać. Duszę się i wymiotuję... Płakać mi się chce. Rano idę do swojego lekarza.
Ze staranek nic nie wyszło... mam tylko nadzieję, że owulacja mi się nie przesunęła i że w następnym miesiącu będzie tak jak ją sobie obliczyłam.
:-:)-:)-(

Cześc dziewczynki ja mam doła od rana luknijcie na wykres!!! Fuck żeby ta owulka poczekała do piątku a teraz to nici ze starań ale mnie to wszystko wnerwia !!!!
wczoraj wieczorem test owu był bardzo negatywny bo przed wczoraj była bledsza kresa od tej drugiej ale była, a wczoraj żadnej kreski nie było tylko ze mocz był rozrzedzony piwem;-)
eh co myslicie ? taki skok tepmki to owulka nie?

Mynia nie wiem czemu ale nigdy nie mogę zobaczyć twojego wykresu
jak to zrobić zeby go zobaczyć jeśli oczywiście mogę? bo jak klikam na wykres to nic mi sie nie otwiera jak u innych

Mgiełko, własnie nie wiem czemu tak jest z moim wykresem, sama też nie mogę w niego wejść. Pokombinuję. U Ciebie jeszcze nie owulka. Temperatura musi być wyższa od 6 poprzednich

Wychodzi na to, że naprawiłam
Ale jak chcesz zobaczyć oznaczenia itp to popatrz na poprzednie cykle, ten jest zmarnowany i rozregulowany

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Cześć Mynia dawno Cię nie było już tęskniłyśmy za pomocą w interpretacji kalendarza, to fatalnie że jesteś chora! Nie skorzystałaś za bardzo, to jest dopiero złośliwość, tyle czasu zdrowa, a tu akurat chorubsko na wyjazd. Przynajmniej wiesz, że następny cykl na pewno będzie lepszy.
Czy mogłabyś spojrzeć na mój kalendarz i powiedzieć, czy dobrze te linie poustawiałam Obserwacja cyklu - enpr.pl .

Mgiełko, u Ciebie jeszcze nie owu, więc spokojnie czekaj, akurat na weekend pewnie trafi;)

Moje kochane dałyście mi nadzieję cmoki a Mynia ja nadal nie moge zobaczyć twojego wykresu moze weź skopiuj link i wklej w wypowiedz to tak sobie luknę tak jak to zrobiła bzibziok

hej dziewczyny :)
ohhh jaka jestem zła :O jak od tego cyklu chce mierzyc temperature to mi Mała na złość robi i 5 minut zanim mi budzik zadzwoni to sie wierci i musze wstac jej smoczek dac ;[;[ ;p
to ja chyba codziennie bede miec zaburzoną haha ;d

dzisiaj niebo jakies bardziej niebieskie ;d mam nadzieje ze bedzie łądnie ;d;)))
i w weekedn fajnie byłoby sie gdzies wybrac ;d

reklama
Hej dziewczynki :)

Muszę już lecieć bo mam na 10 spotkanie w Pile a z Poznania kawałek tam mam więc powinnam już wyjechać ale podobnie jak Wy wpadłam w uzależnienie od BB i musiałam tu zajrzeć....
Miłego dnia i do "zobaczenia" popołudniu....
P.S. Strasznie mnie kroci by zrobić już test.... ale wiem, że to jeszcze za wcześnie....

BUZIOL :cool2:

Do góry