reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej. Ja się przed chwilką dowiedziałam, że jadę na szkolenie w piątek o godzinie 16. Czyli od 8-16 praca o 15 przyjezdza kolezanka mamy czekac do zamkniecia sklepu czyli 16 i jechac. To jeszcze uszkodzonym autem ;/. Masakra jakaś.
Mynia biedna Ty jesteś.
U mnie @ nadal brak. Idę dzisiaj do lekarza.

reklama
I wszystko jakby psu w dupę! mój kochany ma zajęcia w sobote do południa czyli mógłby być w sobote po południu, a ja właśnie zrobiłam test owulacyjny i kreska testowa tak ciemna ze nie ma bata jest pozytywny!!! więc do dupy ze wszystkim!!! do sobty napewno będzie już po wszystkim
nie wiem czy płakac czy się smiać wiecznie kuźwa pod górę pier...ole to wszystko !
sorki ale jestem wściekła

Mgiełka wsiadaj w auto czy autobus czy co tam masz pod ręka i do męża gnaj! z lubuskiego nie tak daleko ;-) około 3 godzin i jesteś

Mgiełko pozytywny test owulacyjny nie daje 100% pewności, że owulacja się odbędzie. Pik LH może nastąpić a do pęknięcia jajeczka może nie dojść. Sprawdzaj temp. Nie wszystko stracone.
Znowu mam gorączkę i przespałam południe. Najgorzej, że nawet zakupów nie ma mi kto zrobić... zupki ugotować, herbatki :( Mówię wam, przekichane samemu...

kurde nie dojade mam problem z akumulatorem musze wymienić bo dał mi popis wczoraj i dziś, nawet sie zastanawiam jak do końca tygodnia będe jeździć ,
mój by przyjechał ale pociąg jest 15.45 a on zajęcia ma do 17tej a jutro ma być o 5 tej rano to ni h..ja nie ma połączenia a jajnik mnie zaczał boleć az promieniuje na udo śluz mam taki że przezroczysty ale w tym mleczny
ale mnie to wszystko irytuje

Agacynda, głodna to w sumie nie jestem. Ale herbaty bym się napiła a przy gorączce jest mi tak zimno, że nie dam rady wyjść spod kołdry i zrobić bo się zatrzęsę... Może jutro jak zgłodnieję coś zamówię.
Mgiełko, ja też jestem wściekła i zirytowana bo leciałam do Szwecji specjalnie w owulację i całe 3 dni przeleżałam nieprzytomna. Nawet do niczego nie doszło więc szanse zerowe, no chyba że o czymś nie pamiętam ;-)

No własnie
a najgorsze że człowiek już nei tak na luzie przecież biorę clo na wywołanie owulacji, chodzę raz w miesiącu do ginka no kurde umowa coraz krótsza więc mnie czas nagli , a tu już nie wiem co myśleć

reklama
Pyscek to masz prawdziwa porodówkę hehehe jeszcze jak Ty dołączysz... hehe

Mgiełka nie denerwuj się, może nie wszystko jeszcze stracone... Mynia wie co pisze:)

Mynia a Ty jedz coś!! musisz jeść żeby się wygrzebać z choróbska jak najszybciej! dbaj nam tam o siebie!!

ja wróciłam z placu, ogrodnicy zaczynają wiosenny szał:) no i ja też hehe - kupiłam żonkile na stół a na działkę lawendę, smagliczkę i bazylię:) kociamiętki nie było ale w sobotę będzie:) więc dokupię i będzie trzeba wszystko zawieźć i posadzić.
i kupiłam sobie truskawki do koktajlu - kilka bo pierońsko drogie jeszcze, ale dla smaku będzie w sam raz:)

aaaa... no i po drodze kupiłam jeszcze kilka par stopek, kolorowych w kwiatki, paseczki i takie tam - żeby moim podopiecznym w szpitalu było wesoło na sam mój widok hehe:)

Do góry