reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
haha, sihaya, tak w YKPie WC wyremontowali i to chyba na tyle ze zmian.
Tak się pytam bo mój Grzesiek właśnie od lat należy do YKPu więc tak sobie pomyślałam, że mogliście się tam kiedyś spotkać:)
A bywałaś też w Morganie na Szkolnej??
Ja to z żywieckiego właściwie tylko YKP znam, ostatnio popłynęliśmy omegą na politechnikę, bo zwykle to tak po prostu się po jeziorze kręcimy.

chyba też zacznę się modlic o fasolkę dla mnie i dla was;-) czego to kobiety nie zrobią żeby zajsc w ciąże. ja jeszcze nie dawno mówiłam "jeszcze nie teraz, młoda jestem"...a tu masz jak to nie teraz, właśnie teraz bo młoda jestem!! no i mąż mówi, że po co czekac jak chcemy i co za róznica czy zaczniemy starania za miesiąc czy od razu. sie zgodziłam z takim szczęściem a tu masz ci los:wściekła/y:

chyba też zacznę się modlic o fasolkę dla mnie i dla was;-) czego to kobiety nie zrobią żeby zajsc w ciąże. ja jeszcze nie dawno mówiłam "jeszcze nie teraz, młoda jestem"...a tu masz jak to nie teraz, właśnie teraz bo młoda jestem!! no i mąż mówi, że po co czekac jak chcemy i co za róznica czy zaczniemy starania za miesiąc czy od razu. sie zgodziłam z takim szczęściem a tu masz ci los:wściekła/y:

Skąd ja to znam cholera jasna ....

Ja bym chciała mieć 3 dzidziusiów... więc teraz by się składało zacząć to bym miała 28 jak by się urodziło... potem tak gdzieś 31-32 i to 3 maleństwo 35-36 a tu jak się chce to nima !!!

reklama
Do góry