a ja nawet nie miałam kiedy napisać, że drinki tu sobie pije takie fajne niebieskie z martini, spritem, wódką i blue curakao
hahah a jakie proporcje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a ja nawet nie miałam kiedy napisać, że drinki tu sobie pije takie fajne niebieskie z martini, spritem, wódką i blue curakao
A ile masz lat? bo nie pamiętam. Ja to się już przed 30 nie wyrobięTo tak jak ja byle by już była ta ciąża... my to już chyba mammy manię haha... och jak ja już marzę o tym... chociaż jedno maleństwo... starzeję się i nic![]()

Cześć, ja też jestem tutaj nowa, mogę się do Was przyłączyć i pogadać;-)
A ile masz lat? bo nie pamiętam. Ja to się już przed 30 nie wyrobię![]()

witaj !! ZAPRASZAMY OPOWIEDZ COŚ O SOBIECześć, ja też jestem tutaj nowa, mogę się do Was przyłączyć i pogadać;-)
chyba też zacznę się modlic o fasolkę dla mnie i dla was;-) czego to kobiety nie zrobią żeby zajsc w ciąże. ja jeszcze nie dawno mówiłam "jeszcze nie teraz, młoda jestem"...a tu masz jak to nie teraz, właśnie teraz bo młoda jestem!! no i mąż mówi, że po co czekac jak chcemy i co za róznica czy zaczniemy starania za miesiąc czy od razu. sie zgodziłam z takim szczęściem a tu masz ci los![]()
hahah a jakie proporcje?![]()