reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
w Morganie bywałam ale lata temu:) Grzesiek powiadasz.. hm... kurcze już imion nie pamiętam za bardzo... ale kto wie, może jakbym zobaczyła to bym poznała:D

witaj matylda:tak:

widzę, że staraczki są fankami zwierzaczków:tak:

jutro idę do pracy i nie wiem jak Was nadrobię po powrocie:szok: tempo tu jak na rajdach:-D
już zmykam od Was. idę mężusiowi odgrzac spaghetti, bo po pracy bedzie napewno głodny. a potem zacianę go do łóżka:-D
dobranoc:-)

Mieszkam niedaleko Poznania, nie mamy dzieci, staramy się, jednak zawsze coś jest nie tak. Teraz mam torbiel na jajniku, brałam duphasten i czekam aż mi to wredne ciało zniknie...myślicie , że ten lek zmniejszy tę torbiel?

Teraz byś nie poznała bo kiedyś miał długie bujne włosy, a teraz krótko przystrzyżony przeze mnie i zakola, ale mój mąż na szkolnej mieszkał na przeciwko morgana.
A teraz już się pożegnam bo poszedł do łóżka i mnie terroryzuje, że wolę Was od niego, więc do jutra wszystkim, ale dopiero po południu będę bo na cały dzień jadę do Katowic.

reklama
Do góry