reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
oj dziewczyny :p
ja nie wybirałam sama moje pierścionka zaręczynowego, moj luby zrobił mi niespodzianke, nie spodziewałam sie niczego, a pierścionek wybrał śliczny :) oczywiscie z białego złota tak samo mamy obrączki :p
a pierścionek miałam okazje wymienić na inny model ale nie zrobiłam tego :)

u mnie w ogole coś dziwnego sie dzieje, temp troche skacze nie wiem chyba przez zaburzenia, ale mimo to i tak jest powyżej linii

hej Kochane :*
ja tylko na chwilke jestem w pracy dzisiaj mam wizyte u kardiologa na 17 trzymajcie kciukaski:*:*
milego dnia

hejka z samego rana:*
ja próbuje dojsc do siebie po wczorajszych urodzinach, aż cud, że mnie głowa nie boli:-D nie ma dzidzi wiec pozwoliłam sobie na odrobinę szaleństwa alkoholowego:-D
MYNIA dziękuję bardzo za życzenia:*
KROLEWNA dobrze, że się nie obraziłas. trzymam kciuki za udany cykl z clo
SAILOR uwielbiam Twoje podejście do @. sam optymizm bije od Ciebie. tak trzymac. aaaa i uczyc mi się tu od naszej Sailor. bo to przykład z wyższej półki:-D
INESKA dobrze, że się odezwałas. wypoczywaj kochana, a mdłości przejdą. zobaczysz bedzie wszystko dobrze:*

odezwę sie potem. buziaki:*

Królewno ja też bym chciała, żeby sam wybrał, ale podesłałam mu parę żeby wiedział jakie mi się podobają, i żeby mi czegoś w stylu tego serca które wkleiłam nie kupił :p
Temperatura póki powyżej linii to nawet jak skacze to nic nie znaczy:) Może coś się tam dzieje fajnego w brzuszku:)
Aha, jak u mnie nie spadnie temperatura jutro ani w środę to chyba w środę zrobię test... dłużej chyba nie wytrzymam :)

reklama
witajcie
juz wrócilismy z komuni eh jechalismy na drugi koniec Polski i jestem wykończona od trzech dni mam masakryczne mdłości, tragedia aż słabo nie wiem czemu ale az czuje w gardle jak mi sie wszystko podnosi, mam 22 dc więc mało prawdopodobne aby to był objaw ciążowy
no tragedia
bardzo mnie muli nic nie moge robic dobrze ze am dzis urlop bo wróciłam nad ranem
czy jakieś nowe ciąże od czwartku?
bede miala chwile to was nadrobie

Do góry