reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotka ja tez bym obstawiała owulkę u Noelle w okolicach 10 dc
Agnieszko mnie się wydaje,że mi jesli ma wyjśc to wyjdzie późno jak ostatnio :-) w każdym razie zamierzam zatestować jutro o godz 5 rano i każdego następnego dnia też o tej godzinie więc jakby co już z samego rana skrobnę przed pracą jak się uda :tak:

Noelle na pewno miała wcześniej bo pamiętam jak nawet nad tym gdybałyśmy i się śmiałam że nawet lepiej jakby owulka była wcześniej bo i tak seksik był a głowa nad owu nie myślała ;)
Sailor nastepna w kolejce, załapie się na kreskową falę ;)

Uciekam już, myślę że takimi dobrymi wiadomościami można zakończyć dzień :) do jutra i miłego wieczorku! no i Tobie Noelle przespanej nocki po takich emocjach ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
Co ja tu widzę jak pięknie...
Noelle gratuluję!!! tak cichutko żeby nie zapeszyć, ale powiem Ci szczerze, że ta krecha to piękna jest :-) normalnie pozazdrościć:-)
Ja złapałam doła ta franca dzisiaj przyszła, ryczeć mi się chcę, ale nie chcę przy mężu bo on też jest tym wszystkim trochę podminowany...

Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was stosowała może zióła ojca Sroki bo kurcze tak siedzę, czytam i nawet już je sobie zamówiłam ale nie wiem czy zacznę stosować, boję się że cykl mi się rozreguluje, a tak z drugie strony ehhh, jak coś wiecie albo stosowałyście to dajcie znać

Do góry