reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacyndo no to super ze brzusio już nie boli aż tak :) ale nospe i tak dobrze jest mieć w domu na wszelki wypadek

a mi dzisiaj jakoś dziwnie wykręca palce u prawej reki właściwe to mały palec i nie wiem od czego

reklama
Myyyyniu no jak ja się stęskniłam!!!:* niech no Cię wyściskam:)
Kicia w jak najlepszym porządku, właśnie czyści na fotelu obok futerko przed jutrzejszym balem sylwestrowym;) A tak poważnie, to kubraczek ściągnięty, blizna piękna zagojona, futerko nowe już narasta, kicia żywa i zadowolona:) tylko tą karmę na drogi moczowe już musi jeść na stałę... jej to nie przeszkadza, bo lubi i je z wielkim apetytem ale nasze portfele....;) niemniej dla naszej kikusi zrobimy wszystko byle była zdorwa rzecz jasna!!:)

Laluś trzymam kciuki bez zmian!! wpatruj się w ciążowy wykres Agnieszki i bierz przykład:D

Mgiełko ale brzusio! wow:) rośnijcie zdrowo i bez stresu kochana! bez stresu!

Sailorku;> ja nic nie chcę mówić , żeby nie wkręcać, nie nakręcać.... ale.... :D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A odnośnie waszego niewysypiania się, to ja ostatnie dwie noce w końcu!! po chyba dwóch-trzech tygodniach spałam jak suseł, jak niemowlę:]
Co do mnie jeszcze, to plamienia nie pojawiły się więcej do dnia dzisiejszego włącznie mimo przytulanek w międzyczasie. Co jakiś czas kuje mnie ten jajnik i pobolewa brzuch ale tempka niska:( gdyby nie tepmka to byłabym prawie pełnoobjawową ciężarówką.. ach...;)
zerknęłam na listę i widzę , że teraz ja jestem przodowniczką w ilościach cykli.... oj trzeba brać się do roboty albo co.. bo tak dłużej być nie może!

Grzaneczko to może Wam noworoczny prezent uszykujesz?;)

Agacynda dobrze, że już lepiej się czujesz:) a w pracy oszczędzaj się ile możesz:) hmm.. to jeszcze pozostanie Ci chyba poinformowanie w pracy o fasolince..?

Basik wydaje mi sie, że u Ciebie jeszcze przed owulką... ale może niech się ekspert wykresowy wypowie skoro do nas wróciła czyli Mynia;)

Ode mnie to tyle, idę pod prysznic i do spania. Jutro do pracy na chwilę a potem sporo innych spraw jeszcze więc trzeba się wyspać;
Dobrej nocy wszystkim!!

Hej :-) Ja padam... Wszystko mnie boli. A szczególnie po lewej stronie od kręgosłupa cały pośladek i noga :-( I coś mnie prawe ucho boli... Ja się już sypie... Masakra...

Idę spać... Spokojnej Nocy :-)

Agacyndko jeszcze raz gratuluję ;) jestem ciekawa kiedy ja tez zobacze II kreseczki.
Dziewczynki kochane z okazji nadchodzącego roku samych sukcesów w starankach o dzidziusia, życia pełnego miłości, szczęścia by na waszych usteczkach nigdy nie zabrakło uśmiechu a dla waszych mężczyzn kontener bez dna plemników zapłodniaków by w nadchodzącym 2013 roku się nie opierdzielały tylko zapładniały ;) Najlepszego wszystkim II kreseczek. a naszym ciężaróweczkom wytrwałości.

reklama
Witam Kochane :-) Moja temp. postanowiła dzisiaj troszkę pójść w górę.... Zobaczymy co z tego będzie...

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam wszystkim samych sukcesów zawodowych, szczęścia w życiu rodzinnym. Staraczkom szybkiego zafasolkowania, a ciężarnym szybkich i bezbolesnych porodów. :-)

Happy New Year!!!!!!!!!

Do góry