reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
marzen32 testowałam już tydzień temu i była I, ale łudzę się, że przecież było za wcześnie:) Jestem niecierpliwa, bo to nasze pierwsze staranka więc siedzę jak na szpilkach:D Ale teraz czekam spokojnie, jak @ nie przyjdzie do weekendu to dopiero będę testowała ponownie.

Hej dziewczynki ale dzisiaj szalejecie!!
Co zdążę doczytać to coś nowego się pojawia. Jak ja bym chciała, żeby mi się udało w 13 cyklu byłabym już w 4 miesiącu...

Mgiełko to super że wszystko ok, może już trochę przestaniesz się martwić...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Asitka z listą super do zrobiłaś, od razu lepiej się patrzy.

Isis fiu,fiu już całkiem zaawansowana ciąża 18 tydzień. Bardzo ładnie wyglądasz.

Właśnie bzibziok tak się zastanawialam kto tu ze mną tak długo....co prawda nie pisałam z wami od początku, ale trochę tych cykli już jest:blink:

No niestety Różniczko i takie staraczki jak my się zdarzają, co uważam za wielką niesprawiedliwość!!
Nigdy nie zrozumiem co z tym światem jest nie tak, że takim co nie chcą mieć dzieci pojawiają się non stop i potem się słyszy o masowych morderstwach noworodków, dzieciach porzucanych na śmietnikach i zakopywanych. A ludzie, którzy mogliby dać tym dzieciom całą swoją miłość nie mogą mieć.

Kochane i na Was przyjdzie czas, zobaczycie :) Ja tak samo mówiłam jak Wy i zaszłam w 15 cyklu, a Czarni jeszcze dłużej się starała. mam jeszcze taką koleżankę, która prawie 3 lata się starała i jak odpuściła to zaszła i nawet się tego nie spodziewała.

Mam wyniki glukozy: po obciążeniu jest 128 więc nie mam cukrzycy całe szczęście, a ten poprzedni wynik to był spowodowany moją chorobą najpewniej.

Ostatnia edycja:
Bzibziok i Różniczka podzielam Wasze zdanie choć ja się staram 7 miesięcy (intensywnie), ale w sumie po ślubie postanowiliśmy że chcemy mieć dziecko i tak mija mi 2 lata i 7 miesięcy :wściekła/y:
Margotko super wieści :tak:

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za wizytę, bo się boję o co chodzi... :( a za godz. kończę pracę i chyba nie dam rady nic napisać :*

Do góry