reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle objawy u mnie typowo @ także ten cykl spisałam już na straty po za tym byłam chora w sumie to nawet jeszcze teraz jestem także na pewno nie wyszło i coś myślę że bez zastrzyków na pękniecie pęcherzyka się nie obejdzie :no: wózek śliczny i jaki tani :-D
Mgiełko mi tez się nic nie chce a w pracy jestem i muszę usilnie ściemniać, że coś robię :-(
Agnieszko powodzenia na egzaminach na pewno zdasz :tak:
Sihaya zdawaj relację jak wrócisz od gin. :tak:
Mnie strasznie boli migdał a może to angina bo boli przy połykaniu :-( kiedy w końcu będę zdrowa

reklama
Noelle wózeczek super! I ten kolorek! Bardzo dziewczecy! Etam ja sie w pracy nie zamierzam forsowac... siedze sobie dzis przed komputerkiem :D

mgiełka i ja mam lenia straaaaaaaaaasznego szok! Ciagle bym tylko spała a zeby cos w domu zrobic to mi sie nie chce... ograniczam sie do podsatwowych obowiazkow typu obiad i sprzatanie na tyle zeby sie nie zabic idac do łazienki... :D

asita zdrowka kochana! A zagladałas sobie w paszcze czy nie ma ropnych nalotów na migdałach?

Noelle wózeczek piękny :) Bardzo podoba mi się ta serduszkowa aplikacja :) Dobrze, że dziś masz lepszą formę i oby tak zostało :) Co do glukozy to po jej wypiciu nic nie można jeść ani pić nawet wody. A jaką będziesz miała? 50 czy 75?
Asitka toż to u Ciebie dopiero po owulce a Ty już @ wypatrujesz, no całkiem zwariowałaś kochana :)

Noelle: super wózek :) a masz go gdzie zobaczyc czy kupujesz przez neta ? a nie patrzyłaś na używane ? czasami lepiej taki kupić niż nowy nieznanej firmy :)

ja wczoraj byłam u lekarza :confused2:szyjka oczywiście znwou skrócona, spoko torba do szpitala juz zapakowana :D:D infekcja jakas tez jest :D ogólnie mam fajny zestaw, luteina, antybiotyk, nospa, magnez, witaminy i urosept hahahah :D

ale z dzidzia wszystko ok, 2 ręce, 2 nogi :D głowa brzuch na swoim miejscu :D dziewuchaaa jest :D:-D no i waży 1900 ok (ale lekarz powiedział ze ten pomiar może sie mylić +/- 15%) więc równie dobrze moze to byc 1600 :D:D

AGNIESZKA powodzenia na egzaminach:)
KROLEWNA gratuluje zdrowej dziewuszki:) odpoczywaj.
ASITA biedna:( chłodne napoje pomagaja jak boli gardło i przełknac nic nie można, no i lody:p działają znieczulająco.
CZARNOOKA idz Ty kochana do lekarza! lepiej Ci??
MGIEŁKA mi też się nic nie chce:p witam w klubie.
NOELLE pic nie można:( dasz rade. wózeczek piękny:)

mam zamiar krokieciki zrobic na obiad, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. weny brak:p zasiadłam na kanapie bo w głowie wiruje... mąz by mnie udusił za to gotowanie... przewrażliwiony na naszym punkcie się zrobił. dobrze, że mi do łazienki wolno samej iśc:-D

królewna mialam okazje na zywo go sobie podotykac itd Material fajny,obszycia w miejscach narazonych na najwieksze brudzenie z takie troche foliowe (??) . Dopoki nie kupie to mi sie moze z 5 razy zmienic jeszcze:/
a jaka masz dlugosc szyjki??? ja to teraz poprosze o ponowne usg szyjki bo cos zaczynam panikowac...

spora dziewczyna:D Najwazniejsze ze zdrowa:D

domik pfff....tak bez wody....przez dwie godziny....:confused2:
Ja krokieciki z miesem robie w sobote...przynajmiej takie mam plany:D

reklama
Różyczka nie zaglądałam jeszcze bo nam światło w łazience w pracy padło i mamy ciemno :-)
Margotko po owulce to już jestem 11 dni także tylko patrzeć jak @ zawita :tak:
Królewna to dobrze że z małą wszystko OK :tak: może obejdzie się bez szpitala, trzymam kciuki :tak:
nie wiem dziewczyny co się dzieje co chwila chce mi się pić a gorączki przecież nie mam, co się ze mna porobiło w tym cyklu z ta grypa to nie wiem masakra jakaś :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry