reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jest ok:-) Troche boli ale jakos widzac szpital i czujac cala ta atmosfere to mi dolegliwosci minely:-) hehe..doczytam was jutro dzisiaj taki dzien na wariackich papierach..zreszta jak ostatnie dwa tygodnie.

reklama
NOELLE, AGNIESZKA nie stresujcie się tym. napweno kolejne usg będzie juz super:)
SIHAYA musisz nam koniecznie to nowe mieszkanko pokazac:)
PAULINKA jak tam dietka?? jak MIki??
MYNIA, SAILOR, LALUS, FICIARA, CZARNOOKA, ROŻNICZKA, BZIBZIOK puk! puk!
ASITA i jak bukiecik wybrany??
MGIEŁKA jak się czujesz???

NOELLE mnie też rana czasem dokucza. koło niej dalej czuje zdrętwienie i nie mam czucia. zgrubienie też mam z jednej strony. tam też mam szerszą ranę, jakby w tym miejscu poszerzali, bo źle nacięli. ogólnie to mam bardzo dużą ranę. prawie przez cały brzuch się ciągnie.

co do napięcia to zwracaj uwagę, czy mała leżąc nie wygina się w literę C. moja preferowała jedną stronę. układała często głowke na lewo. a na prawo jak chciała połozyc, to coś jakby ją blokowało, bo nie mogła swobodnie całego obrotu wykonac. nózki i rączki ma takjakby ''twarde'' bo jak chce ja przewinac czy rączke podniesc, żeby ubrac body to okropnie spina i nie ruszysz za nic w świecie. piastki bardzo mocno zaciskała, ale ważne jest to czy kciuk jest w środku piastki czy na zewnątrz. jak w środku to trzeba rozluźniac piąstki i masowac. mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałas:)

domik dzieki.Poobserwuje ja na pewno.A u Was dobrze bedziw.Pocwiczycie troche i bedzie super!!zobaczysz!! a jak tam kupki u malej? wrocilo wszystko do normy?

moja mala przestawila sobie noc z dniem.I tak oto w szien idealne dziecko tylko je i spi.W nocy natomiast zaczyna sie show pt:pobaw sie ze mna:-/ Chce zeby ja nosic machcac jej raczkami czy nozkami itd wtedy pelnia szczescia wyatarczy do lozeczka odlozyc i juz pokrzykuje ;-)

I tak oto mala sobie teraz spi w najlepsze a matka zombiak z bolem brzucha i kregoslupa siedzi nad kawa i modli sie zeby ta kawa nie spowodowala kolki...
zycie...

NOELLE z kupkami dalej coś dziwnego. mała mało bączków ostatnio puszcza. a jak to zrobi to troszkę pieluszkę zbrudzi. a jak kupkę chce zrobic to czerwieni się, stęka, napina, a efekty czasem znikome.kupka normalna. nie twarda żeby ją męczyła, a po zrobieniu płacze strasznie:( to Ty idz spac z Nataszką, a nie na siłe kawę na rozbudzenie pij.

Dziewczyny halo! co tu się dzieje??? A właściwie dlaczego nic się nie dzieje?!:| Aż spałyśmy na drugą stronę w liście wątków!!<panika>
takiego czegoś to ja odkąd tu jestem nie pamiętam...

no ja wlasnie tez zagladam i nic nie widze ! eeeee !!!!

Myniu, Bzibziok, Sailor, Asita ? Ciezarowki ? reszta ?

NOELLE z kupkami dalej coś dziwnego. mała mało bączków ostatnio puszcza. a jak to zrobi to troszkę pieluszkę zbrudzi. a jak kupkę chce zrobic to czerwieni się, stęka, napina, a efekty czasem znikome.kupka normalna. nie twarda żeby ją męczyła, a po zrobieniu płacze strasznie:( to Ty idz spac z Nataszką, a nie na siłe kawę na rozbudzenie pij.

hej ja specjalnie dowleklam sie do kompa by ci cos napisac.Od dwoxh dni walczymy z mala.Problem z kupkami jak u ciebie.Dzisiaj pojechaliamy do lekarza.I szok.Jak ualyszal ze mala doataje witamine d to kazal odstawic.Bo ja ja czasem sokarmian i to wyatarczy bo tam jeat ta witamina poza tym powiedzial ze jeali w ciazy bralam witaminy dla ciezarnych lub teraz dla matek karmiaxyxh to dziecko dostaje konska dawke twj witaminy.A przedawkowanie tej witaminy powoduje hole brzucha,zaparcia,spowolnienie perystaltyki itp dolegliwosci.I u nas to by sie zgadzalo bo mala witamine dostaje dopiero 3 dzien.Nie wiwm czy ty podajesz czy nie ale moze w tym lezy problem.Ja odstawie na dwa dni i zobacze.Poza tym lekarz mowil ze produkowana w Polsce wit d jest slabo oczyszczana i warto sprowadzic sobie z Niemiec.

Dziewczyny ja dwa dni walcze z mala.ten sam problem co u domik wystapil.Ale chyba diagnoza poatawiona.pozyjemy zobaczymy.jutro nadrobie.

Dziewczyny moje dziecię ma katar tzn nie taki wodnisty tylko taki zatkany nosek :-( nie wiem czy to od suchego powietrza czasami nie jest. Jutro ide do pediatry bo dopiero juto jest

Ostatnia edycja:
Witam sie po weekendzie :biggrin2:
Domikcw bukiet dzisiaj jedzie mi mąż zamówić :biggrin2: napisałam mu na kartce jaki ma być w razie pytań ma dzwonić :tak: stwierdziłam, że będą kalie miniaturki fioletowe (tak z ok. 6 szt) bez ozdób tylko same kwiatki związane ;-)
Noelle biedulko trzymam kciuki za małą :tak:
Agnieszko oby synuś szybko wyleczył sie z tego kataru :tak:
Agacynda jestem jestem :biggrin2: podczytuje Was ale nie za bardzo mam kiedy pisać :-(
życze wszystkim udanego dnia :-D

reklama
Do góry