reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja mam 21 tc :-)
agacjone poszła sie połżózyc
a moge za nią odpwoeidziec, mysle ze sie nie obrazi -leci z niej biały śluz :-)

reklama
Tulipanku idź może faktycznie do lekarza,niech sprawdzi co i jak.zawsze co lekarz to lekarz :-)
Agacjone Tobie chyba faktycznie czop odchodzi.:-)

no tylko sie zatsanawiam czy lekarz rodzinny beidze weidzial co i jak czy nie odeśle mnie do gina
a agacjone to od poczatku ciązy to leci tylko teraz troche wiecej

cześć laski!
ja już po pracy hehe byłam całe 3,5 h :-)
ale mam za to większy problem, przeziębiłam pęcherz i strasznie mnie boli , zwłaszcza wieczorem, mam jakieś zioła apteczne i leczę się "domowymi sposobami" ale powiedzcie mi czy powinnam iść do lekarza?

agacjone
o hoho ciotka już możesz śmiało rodzić;-) czekamy na Kubusia:tak:

Martilla to jedziemy na jednym wózku ;-)
Ja od niedzieli biorę Furaginum,bo już się nawet wysiusiać nie mogłam,tak bolało i szczypało :baffled: Wcześniej próbowałam brać urosept,ale już zbyt zaawansowany stan zapalny był...
Jest jeszcze w aptece taka pasta ziołowa do rozrabiania w wodzie Fitolizyna,ale okrutnie śmierdzi ziółkami.fakt że pomaga.
Jak Ci będzie bardzo dokuczać ból,to idź do ogólnego niech Ci coś przepisze.
Tulipanek zawsze możesz iśc wieczorem na Izbę przyjęc.Tam nie mogą odmówić Ci przebadania przez ginekologa.

andzia
o tym furaginum to mama mi mówiła, to jest bez recepty? jak sikam to mam łzy w oczach tak boli! mało tego nawet wiem w jakich okolicznościach się tego nabawiłam, stara a taka głupia jestem hehe wracaliśmy z mężem do jego domu rodzinnego z takiego jakby baru, piwko strzeliłam i tak mi się później siku zachciało,że myślałam,że nie doniose i poszłam w krzaczki no to teraz mam za swoje:-)

ja tez wcinalam furaginum bo mialam bakterie w moczu...a co do sluzu o ktorym agacjone pisala to ze mnie tez lecialo na koncu jak juz prenosilam to mial kolor zolty....

Tulipanek to idż poki co do ogólnego.A jak będzie gorzej to na izbę przyjęc.Ja w ciązy wychodziłam z tego założenia,że lepiej dmuchać na zimne.
Martilla Furaginum jest na recepte niestety.Ale jak się ładnie usmiechniesz do Pani w aptece,to kto wie ;-)
A o tym bólu to mi nie musisz mówić :baffled: Przez pierwsze 2 dni,to płakałam na samą myśl,że musze iśc siku :no: A chciało mi się co chwile.
Powiem Ci,że ja też się załatwiłam w sylwestra.bo szliśmy do znajomych,a ja tylko kurtkę na bluzkę zarzuciłam...

reklama
andzia
dzięki za informację, jak znam swoje szczęście to żadna małpa mi nie sprzeda bez recepty więc najpierw będę zmuszona iść do lekarza, nie ma nic skutecznego bez recepty? bo kurdę nie jestem ubezpieczona i będę musiała kase wyłożyć na wizytę prywatnie jakby co:crazy:

Do góry