Olka1988
Fanka BB :)
hej laski!!!
a ja dziś czekam na @ i jak narazie nic się nie dzieje, nie czuję się tak jakby miała się dziś zjawić.
Zaczynam się stresować... jejku oby się zjawiła
wczoraj Marcy do mnie napisała smsa że jest w szpitalu... spokojnie dziewczyny, to jeszcze nie poród ;-) musi być w szpitalu przez tą cukrzyce ciążową. Nie wiem kiedy wyjdzie. Ale chyba nie będzie leżała w szpitalu długo...
a ja dziś czekam na @ i jak narazie nic się nie dzieje, nie czuję się tak jakby miała się dziś zjawić.
Zaczynam się stresować... jejku oby się zjawiławczoraj Marcy do mnie napisała smsa że jest w szpitalu... spokojnie dziewczyny, to jeszcze nie poród ;-) musi być w szpitalu przez tą cukrzyce ciążową. Nie wiem kiedy wyjdzie. Ale chyba nie będzie leżała w szpitalu długo...
dziś wybieramy tematy prac i aż się boję. No nic idę robić kawusię i do wieczora kochane.
po czym wydawalo mi sie ze by trzeba pielyche zmienic i polozylam przewijak tak ze widzial telewizor leciala reklama plusa 5ciec i zaczal sie smiac na glos.
poczekam jeszcze trochę i zobaczymy. Chociaż brzuch mnie boli na @ Trzymam kciuki za nas obie żeby w końcu się pojawiła.