reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

olka
pytam bo mówisz,że okres masz co 28 dni, czyli według mnie licząc od ostatniego dnia @ następny powinnaś dostać 3-4 maja, dzis 6 wiec to nie takie duze opóźnienie, ale nie wiem czy ja to dobrze liczę.

reklama
Olka1988 zycze powodzenia ale nie lepiej bylo by sie juz przetstowac bo takie odkladnaie chyba nic nie przyniesia chociaz rozumiem strach.
Bella no to musila byc starszne pzrezycie biedny ten twoj filipek ale zycze wam powdzenia.
Marcy1985 zycze zeby twoj synek szybko rosli i wsyztko bylo ok

A tak na marginesi bo szukam pracy na wakacje i dzwonilam do Mc Donalda i tam mi powiedziala ze mam zlozyc podanie o prace i musze miec skonczone 18 lat no i noie wiem wlasnie czu moj wiek to nie problem bo w chwili podjecia pracy miala bym 18 lat ale skladajac podanie nie?

wiecie co ja dzisiaj zrobilam :no: dalam malej biszkopta a ona tak se wsadzala go do budzi jak byl juz caly obsliniony i sie zlamal na pol a druga polowke tak se dziubala i odgryzla kawalek i jej wlecial do przelyku i zaczela mi sie dusic miala lzy w oczkach...wystraszylam sie jak diabli...ale postukalam jej po pleckach i w koncu wyplula az mi sie lzej zrobilo...:-( narazie jej dawac nie bede bo mam dosyc wrazen po dzisiejszym biszkopcie...

ewelka - no na całe biszkopty jeszcze chyba czas... mój Damianek jak miał około pół roczku to dziadek (mój tata) dawał mu kabanosa - tak kiedyś robili (akurat u nas na Śląsku) że dzieciom np. podczas trudnego ząbkowania dawali kabanosa zamiast gryzaczka. Mój Damianek tak polubił kabanosy, że nie było już wizyty u moich rodziców bez dania małemu tego przysmaku... Ostatnio szukając sposobów na bolesne ząbkowanie na jakimś forum też jeden facet napisał : dać dziecku kabanosa i po krzyku... Tyle że Twoja mała ząbki już ma, także puki co musi poczekać jeszcze na kabanosy i na biszkopty. Chyba że będziesz jej trzymać np. biszkopta i tylko sam koniuszek wkładać do buzi, wtedy nic się złego nie stanie. Dobrze że małej nic się nie stało... a Ty pamiętaj jesteś super mamą i słuchaj zawsze swojego serducha

martilla - wiesz co pomieszałaś mnie troszeczkę, bo myślałam że cykl trwa np. 28dni od pierwszego dnia miesiączki licząc do ostatniego dnia bez miesiączki... np. 1.04 dostałam @ to te trudne dni też się wlicza i pierwszy dzień kolejnej @ to pierwszy dzień kolejnego cyklu... Miałam dostać @ 28.04 (ale może mi się coś przez tą roczną przerwę w @ coś pomieszało hihi). Jak dziś się nie zjawi to jutro kupuję test i w sobotę się testuję... Oby była jedna krecha!

hej hej
ja tak na moment
Olka tu pisaa na temat gryzaka Tommie...też go mamy..ale niestety mała go nei toleruje:-D raczej słuzy do rzucania:-p.. za to zwykłe wodne ,schłodzone w lodówczce gryzaki jak najbardziej jej przynosiły ulgę

miłego dnia paniom zycże:happy2::happy2::happy2:

witajcie kobietki

oj u mnie jakos dziwnie....jakis dołek mnie dopadł. własnie zobaczyłam do szuflady i stwierdziłam ze nie mam prawie zanych śpiochów na mojego dzidziołka:( same duze, a jak wiem ze się urodzi malutki to musze kilka zdobyc na 56 co najmiej:) i w ogóle coś mi się dzieje ze mam doła:( ok buziaki kochane papa zaglądne potem..dzis mam do endokrynologa na 17.10 a tak mi sie nie chce:P

Marcy ja juz nie pamietam co mam na poddaszu po Fliperku.czy sa tam takie male. moge sprawdzic to najwyzej Ci pozycze jak chcesz:) tylko ze nie obiecuje ze akurat śpiochy bede miec, bo sama pozyczalam te najmniejsze od Karolci.
Inesa- witamy w naszym skromnym gronie:) napisz cos wiecej o sobie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry