reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ewelka- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-D:-D:-D:-D:-D:-D.............Ja też mam dziś przygotowania ale do chrzcin jutro mamy chrzcinki naszego Adasia ....Mam już doś tego siedzenia w kuchni tym bardziej że mały ciągle kwili i taka robota z małym dzieckiem..:tak::tak::tak::-D........

Iwonka no to gratulujemy nowych zabkow my mamy kompletne 1 i 2 góra dól i teraz czekamy na 4 dół juz je widac
aukcji nie trzeba robic oddam dobrowolnie

reklama
Hej wszystkim :)
Matko,ale Wy dużo piszecie hihi :-D Myślałam że nie nadrobię ;-)
Ja nie zaglądałam od piątku,bo za bardzo czasu nie miałam no i troskę mi sięnie chciało ;-) Wczoraj jeszcze wieczorem znajomi przyjechali i tak jakoś czas zleciał.
Pogoda u nas rózna.Wczoraj do południa było super,a później jakoś się tak szaro i ponuro zrobiło.Dzisiaj z kolei wieje więc chyba spacer sobie odpuścimy.Izulka trochękicha,ale katarku na szczęście nie ma.
Martwi mnie,bo w okolicy mnóstwo dzieci w dalszym ciągu choruje na angine i zapalenie gardła.Boję się żeby Niunia niczego nie złapała.
W tygodniu muszę podskoczyć do przychodni po receptę na mleko i skierowanie do alergologa dla małej.Ale pojadę sama...Wolę nie kusić losu..Dzisiaj siedzę sama,bo mężulek ma troszkę pracy do nadrobienia...Iza przysnęła,a ja zamiast coś robić to pielęgnuje moje lenistwo :-D
Ja po mału robię już przygotowania do roczku.Zakupy zrobione.Ale to zleciało.Jeszcze pamiętam jak się niecierpliwiłam,kiedy w końcu urodzę,a tu już Iza roczek za kilka dni skończy..

Ewelka wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy no i przede wszystkim szybkiego rozwiązania ;-)

Witam Bebolka i pozostałe mamusie które do nas dołądczyly :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry