reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ewelka - moja mała też uwielbia walić rączką w klawiaturkę... hihi... może będą do siebie pisać :-D A tak na marginesie wróżko Ewelko na co czekasz? Przepowiedz Martilli że jutro rano zjawi się u niej @. Chyba nie dasz klientce czekać :-) No a za kilka dni oczywiście musisz przepowiedzieć dwie krechy na teściku Martilli

ewelka
chyba małej myszka przypadła do gustu:-)
jak to tylko ciąże?? proszę pani to ja w takim razie składam reklamacje i rezygnuję z usług hehehe:-) chyba ,że może pani zrobić dla mnie wyjątek i przepowiedzieć mi ten okres, po znajomości;-)

niee no nie da rady o jakiejś cywilizowanej godzinie?:-D bo tak to cała pościel będzie do prania hehehehe

a gdzie reszta dziewczyn?
wpadajcie , wpadajcie bo tu wróżka ewelka za darmo wróży;-)

a tu Cię zaskoczę:-) nie dostałam ani jednego! hehehe dostaliśmy głównie kasę, bo tak w sumie chcieliśmy, żeby np nie dostać 3 żelazek;-) no i mogliśmy za te pieniążki kupić to co chcieliśmy , a tylko my wiedzieliśmy co jest nam potrzebne ,a co juz mamy:-) pościel sama kupiłam-wypasioną hehehe w ikei -polecam!;-)

a właśnie laski tak mi przez ewelkę do głowy pytanie przyszło-co tam ciekawego z okazji ślubu dostałyście?:-) ot taka zmiana tematu heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry