Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i obrazil sie za to ze nieposzlam na ta msze a z nami kuba...ze powinnam obudzic Kube o 6 i go do koscioal naszykowac...no kurde chore to dla mnie....niedsoc ze ciemno rano na dworzu,zimno, a w tym kosciele zimno jak cholera to ja mam dziecko o 6 rao budzic i leciec do kosciola...
i poszedl sam.....obrazony jak tralalalalaa...ale co tam przejdzie mu.....

zupka ogórkowa - mniam mniam... apetytu mi narobiłaś 

wszystkie drzewa mi wyszły i trawy
najgorsze były dwa ostatnie lata - zero leków, bo najpierw ciąża, a później cycek... czy dobrze pamiętam, że tak jak ja masz niedoczynność tarczycy ? hihihihi... te same choróbska się nas czepiają 
Był na bierzmowaniu chrześniaka i pełno ludzi było w kościele i polowa kaszlała... my też miałyśmy początkowo jechać, ale ze względu na sezon grypowy zostałyśmy w domu i jak się okazalo dobrze... i miałam gdzieś (za przeproszeniem), czy ktoś się obrazi, czy nie ;-) na szczęście mąż się nie obraził, a reszta nie wiem 
Ogólnie je mniej więcej tak: Rano chleb np. z pastą jajeczną lub bułeczka z masłem i danonek, do tego herbatka. Potem mleczko jak chce lub jakiś owoc np. banan lub jabłko, na obiadek np. zupka jarzynowa lub naleśniki lub ziemniaczki, marchewka i mięso np. z indyka. Potem jakiś deser np. kisiel lub jakieś ciasteczka dla dzieci, na kolację mleczko z kaszką. Oczywiście między tym wszystkim pije herbatkę... i to by było na tyle. Oczywiście nie zawsze tyle je, czasem mniej, czasem więcej. Nie robię jej diety, je tyle ile chce. :-)
) potem np. serek, zupka koło 13:00 później 2gie danie, później jakiś owoc i mleko lub kaszka na kolację. Oczywiście oprócz obiadu reszta posiłków jest zamienna.