Kachaa87
mama Agatki:)
Witajcie
Ale Wasze dzieciaczki maja pomysly
mi kiedys tez jeden klawisz sie obluzowal i wlasnie trzeba bylo go jakos dziwnie wsadzic bo faktycznie nie funkcjonowal jak mial
ledwo zyje w ogole dzisiaj
mala urzadzila sobie koncert od 5,30
i po 9 usnela i to na moich rekach:-(i tak musialam z nia siedziec:-(wpakowalam ja teraz do wozia i ide zaraz cos porobic bo normalnie brakuje czasu
wczoraj bylismy na wizycie i mala wazy 4300 ale nie zaszczepilismy jej bo W jest przeziebiony i mamy isc za tydz
mnie tez przeziebienie lapie
i jeszcze na dodatek zab szarpie
Hannah wspolczucia...ja tez musialam uwazac na siebie ale i tak nie ominely mnie pobyty w szpitalu
heh jak ten czas leci, dopiero bylam w ciazy a juz mala tyle ma
ilonka duzo zdrowka

Ale Wasze dzieciaczki maja pomysly
mi kiedys tez jeden klawisz sie obluzowal i wlasnie trzeba bylo go jakos dziwnie wsadzic bo faktycznie nie funkcjonowal jak mial
ledwo zyje w ogole dzisiaj
mala urzadzila sobie koncert od 5,30
i po 9 usnela i to na moich rekach:-(i tak musialam z nia siedziec:-(wpakowalam ja teraz do wozia i ide zaraz cos porobic bo normalnie brakuje czasu
wczoraj bylismy na wizycie i mala wazy 4300 ale nie zaszczepilismy jej bo W jest przeziebiony i mamy isc za tydz
mnie tez przeziebienie lapie
i jeszcze na dodatek zab szarpie
Hannah wspolczucia...ja tez musialam uwazac na siebie ale i tak nie ominely mnie pobyty w szpitalu
heh jak ten czas leci, dopiero bylam w ciazy a juz mala tyle ma
ilonka duzo zdrowka

Czekam, aż mąż wstanie i będę mogła iść na zakupy, bo już mam ochotę żeby mi w domku rosołkiem pachniało