reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Nie podał dokładnych wymiarów dziecka, ale robił bardzo długo USG i widząc na monitorze, porównując wiek ciąży stwierdził że dziecko będzie duże. Dokładne pomiary będę robić w 32 tygodniu w prywatnym gabinecie gdzie jest bardzo dobre USG.

Z tymi widelcami to jest tak że ona staje sobie na stołeczek i wyciąga sztućce, ale noże mam dużo wyżej. Poza tym ona je dorosłymi sztućcami i radzi sobie z nimi dobrze, więc się nie martwię o oczka, bo równie dobrze może sobie wybić innym narzędziem typu kredka. Jak mi wywineła taki numer miałam 1,5 roczku.
moja mała w 32 tc ważyła już 3800:szok: a mojej koleżanki synek w 28tc zaledwie 800g...:eek:
a 2 koleżanki też w tym samym czasie mniej więcej jej dzieci miały po 1300g...bo to bliznieta
więc moja i tak była największa i też się duża urodziła jak widaćć:-p więc jak będziesz wiedziała ile ma to pisz...
co do zabawek , to masz rację wszystkim sobie można oczko wybić... myslałam że córka młodsza... bo moja to ma 10 msc:rofl2:
zapomniałam dopisać... nie wchodziłam dzisiaj na neta bo strasznie chora jestem , nic mi nie przechodzi...
wrrrr dzisiaj to normalnie aż ze mnie kapało.... całyt dzień prawie przeleżałam.... ehhhh

reklama
hej :-)
ilonka
zwykłego żelu nie sciągniesz płynem...trzeba go spilowac...może twoja koleżanka miała specjalny żel do naturalnych paznokci nazywa sie easy off i ten żel możesz sciągać acetonem lub płynem do zdejmowania paznokci...jak przyjedziesz do mnie to cię naucze nakładać pazurki :-) za darmo bo co to za problem :-) przynajmniej na ta kawe przyjedziesz :-)a jeśli chodzi o produkty to ja kupuje u jaapee na allegro i jestem zadowolona i koleś szybko wysyła zamówienie....

Ja mialam raz tylko takim zelem zrobione pazury przez dziewczyne i szczerze to na drugi dzien mi zel popekal na paznokciach:-(nie wiem czy to byla wina zelu czy wykonania:no:w kazdym badz razie i tak musialam jechac z pilnikiem zeby sciagnac:dry:

ilonkapodziwiam z tymi fajkami!Chcialabym rzucic,ale ja zwyczajnie LUBIE palic.Maz nie pali juz 3 tydz.wiec mozecie sie domyslac jakie mam wieczne gadanie w domu!!!
MASAKRA,chyba z tego gadania bede musiala cos zrobic.
Milej niedzieli.Zaraz smigamy na lotnisko.

ja jestem pazurkowa. Ilonqa na piatkowie czy winogradach jest sklep z akcesoriami do paznokci lakierami multum tego ...jesli chcesz to podam adres tylko się dowiem od mojej babeczki :)
w ogole ja bardzo lubie kolorowe masy. Fajna sprawa. Przynajmniej lakier nie schodzi :)
ja moge nosic 4tyg pazury i nie opadaja :D

ilonka zrobie,spoko :-) a co do tych zeli to nie doradze bo nimi nie robilam wiec nie wiem ktory moze byc dobry badź najlepszy...powpisuj nazwy w google i sprawdz opinie lasek na ich temat...

reklama
elo!! :)
Ilonka-ja nie chciałam nastraszyć tylko ostrzegłam ;p

idę jutro z młodym do lekarza bo coś zaczął mocno kaszleć :( chyba zaczyna się chorowanie poprzez łapanie czegoś od innych dzieci :/ ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry