_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja mała w 32 tc ważyła już 3800Nie podał dokładnych wymiarów dziecka, ale robił bardzo długo USG i widząc na monitorze, porównując wiek ciąży stwierdził że dziecko będzie duże. Dokładne pomiary będę robić w 32 tygodniu w prywatnym gabinecie gdzie jest bardzo dobre USG.
Z tymi widelcami to jest tak że ona staje sobie na stołeczek i wyciąga sztućce, ale noże mam dużo wyżej. Poza tym ona je dorosłymi sztućcami i radzi sobie z nimi dobrze, więc się nie martwię o oczka, bo równie dobrze może sobie wybić innym narzędziem typu kredka. Jak mi wywineła taki numer miałam 1,5 roczku.
a mojej koleżanki synek w 28tc zaledwie 800g...
a 2 koleżanki też w tym samym czasie mniej więcej jej dzieci miały po 1300g...bo to bliznieta
więc moja i tak była największa i też się duża urodziła jak widaćć
więc jak będziesz wiedziała ile ma to pisz...co do zabawek , to masz rację wszystkim sobie można oczko wybić... myslałam że córka młodsza... bo moja to ma 10 msc

zapomniałam dopisać... nie wchodziłam dzisiaj na neta bo strasznie chora jestem , nic mi nie przechodzi...
wrrrr dzisiaj to normalnie aż ze mnie kapało.... całyt dzień prawie przeleżałam.... ehhhh
idę spać 
w kazdym badz razie i tak musialam jechac z pilnikiem zeby sciagnac