reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej :-)

Ilonka zakupy :-D zazdroszcze:-D co do kupy może to chwilowy kryzys małego? :-(

a u nas z nowości... problem powrócił :-( znowu mamy grzyba :-( na tych samych ścianach :-( ja już nie wiem poprostu mamy pecha :-( ile było spokoju miesiąc? :-( i kiedy znowu wylezie:-( na inny wynajem nas nie stać, cholera noo :-(

hej laseczki
ogarnelam chate przed chwila a teraz sie relaksuje przed kompem przy kawie :-pmaz wczoraj o 21 pojechal na stadion w kolejke bo sprzedawali bilety na mecz i dzis rano je kupil dopiero o 9...wuchte wiary tam juz o 21 bylo....

Witam, ja też czytam ,ale nie mam kiedy odpisac, w domu szpital, maz mi działa na maksa na nerwy (nie ma nic gorszego niż chory chłop w domu :wściekła/y:)

Pozdrawiam

hej
ja w domu pogoda do dupy, barszcz bialy sie gotuje...
patrycja
my u tesciowej tez grzyba mamy...chalupa nieocieplona to nawet niewyobrazasz sobie co my tu mamy.....mamy tu pokoj, lazienke i kuchnie swoja i w kazdym pomieszczeniu grzyb.....w sobote scieralam dziada zobaczyymy do kiedy bedzie w miare....ale ostatnia zime z nim spedzamy bo w nastepna chcemy byc juz u siebie...:)

agajone szczęściaro :-) zazdroszcze:-) ja szukam innego mieszkania, jak Grzesiek się ze mna nie wyprowadzi to ja sama to zrobie nie będę tu żyłaz tym czymś pod jednym dachem z małym dzieckiem! :no:

Hejo laseczki :-D Ja tylko na chwilkę. Hania ma katarek więc pewnie się coś gorszego rozwinie :-( No ale w sumie aż 2 tyg. do żłobka pochodził :dry: Dlatego kładę się spać, bo podejrzewam, że ciężka noc przede mną.

Jeszcze się tylko pochwalę, że zmywarka już w domku czeka na sobotę i podłączenie :-D Nawet nie wiecie jak się cieszę :-D Chodzę i ciągle do niej zaglądam :-D

Hejo zmywarka już działa i właśnie odwala pierwsze mycie garów za mnie ;-)

Dobrze, że już weekend, bo mam niesamowitą ochotę spędzić go edukacyjnie z Hanią :tak:
Zaraz przychodzą znajomi z dzieckiem także kończę chwilowo i spadam :-D

hej mysłałam ze więcej będziecie pisać:szok:
a tu pustki..widze że wątek wymiera powoli:dry:
my już po roczku mojej kruszynki :-)
super była zabawa... zdjęcia wkleję następnym razem...:-p
prezentów ma tyle że szkoda gadać....:tak: hehe
terz to mam problem co kupić na święta...;-) bo już ma za dużo.,
więc chyba zainwestujemy w ubranka:tak::tak::tak: po co ma miec pełno zabawek z czego połową się bawić nie będzie.. już dostała wystarczająco na urodzinki:tak:

reklama
Ja nie pisze, ponieważ nie mam czasu, mąż w gipsie jeszcze przez 3 tygodnie, ogolnie porazka, a dziś to co zrobił przesżło ludzkie pojecie,,,no ja nie wiem czy te chłopy takie głupie czy jak,,,dobrze ze mamy córke , przynajmniej (może) tej pomysłowej głupoty po tatusiu nie odziedziczy :wściekła/y:

Kolorowych snów

Do góry