reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
hej :-)
Ilonka zakupy
zazdroszcze
co do kupy może to chwilowy kryzys małego? :-(
a u nas z nowości... problem powrócił :-( znowu mamy grzyba :-( na tych samych ścianach :-( ja już nie wiem poprostu mamy pecha :-( ile było spokoju miesiąc? :-( i kiedy znowu wylezie:-( na inny wynajem nas nie stać, cholera noo :-(
Ilonka zakupy

a u nas z nowości... problem powrócił :-( znowu mamy grzyba :-( na tych samych ścianach :-( ja już nie wiem poprostu mamy pecha :-( ile było spokoju miesiąc? :-( i kiedy znowu wylezie:-( na inny wynajem nas nie stać, cholera noo :-(
**ewelka**
mama Wiki :)
hej laseczki
ogarnelam chate przed chwila a teraz sie relaksuje przed kompem przy kawie
maz wczoraj o 21 pojechal na stadion w kolejke bo sprzedawali bilety na mecz i dzis rano je kupil dopiero o 9...wuchte wiary tam juz o 21 bylo....
ogarnelam chate przed chwila a teraz sie relaksuje przed kompem przy kawie

Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Witam, ja też czytam ,ale nie mam kiedy odpisac, w domu szpital, maz mi działa na maksa na nerwy (nie ma nic gorszego niż chory chłop w domu
)
Pozdrawiam

Pozdrawiam
agacjone23
Fanka BB :)
hej
ja w domu pogoda do dupy, barszcz bialy sie gotuje...
patrycja
my u tesciowej tez grzyba mamy...chalupa nieocieplona to nawet niewyobrazasz sobie co my tu mamy.....mamy tu pokoj, lazienke i kuchnie swoja i w kazdym pomieszczeniu grzyb.....w sobote scieralam dziada zobaczyymy do kiedy bedzie w miare....ale ostatnia zime z nim spedzamy bo w nastepna chcemy byc juz u siebie...
ja w domu pogoda do dupy, barszcz bialy sie gotuje...
patrycja
my u tesciowej tez grzyba mamy...chalupa nieocieplona to nawet niewyobrazasz sobie co my tu mamy.....mamy tu pokoj, lazienke i kuchnie swoja i w kazdym pomieszczeniu grzyb.....w sobote scieralam dziada zobaczyymy do kiedy bedzie w miare....ale ostatnia zime z nim spedzamy bo w nastepna chcemy byc juz u siebie...
xTosia
Cudowna Haneczka
Hejo laseczki
Ja tylko na chwilkę. Hania ma katarek więc pewnie się coś gorszego rozwinie :-( No ale w sumie aż 2 tyg. do żłobka pochodził
Dlatego kładę się spać, bo podejrzewam, że ciężka noc przede mną.
Jeszcze się tylko pochwalę, że zmywarka już w domku czeka na sobotę i podłączenie
Nawet nie wiecie jak się cieszę
Chodzę i ciągle do niej zaglądam 

Jeszcze się tylko pochwalę, że zmywarka już w domku czeka na sobotę i podłączenie

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej mysłałam ze więcej będziecie pisać
a tu pustki..widze że wątek wymiera powoli
my już po roczku mojej kruszynki :-)
super była zabawa... zdjęcia wkleję następnym razem...
prezentów ma tyle że szkoda gadać....
hehe
terz to mam problem co kupić na święta...;-) bo już ma za dużo.,
więc chyba zainwestujemy w ubranka

po co ma miec pełno zabawek z czego połową się bawić nie będzie.. już dostała wystarczająco na urodzinki

a tu pustki..widze że wątek wymiera powoli

my już po roczku mojej kruszynki :-)
super była zabawa... zdjęcia wkleję następnym razem...

prezentów ma tyle że szkoda gadać....

terz to mam problem co kupić na święta...;-) bo już ma za dużo.,
więc chyba zainwestujemy w ubranka

reklama
Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
Ja nie pisze, ponieważ nie mam czasu, mąż w gipsie jeszcze przez 3 tygodnie, ogolnie porazka, a dziś to co zrobił przesżło ludzkie pojecie,,,no ja nie wiem czy te chłopy takie głupie czy jak,,,dobrze ze mamy córke , przynajmniej (może) tej pomysłowej głupoty po tatusiu nie odziedziczy 
Kolorowych snów

Kolorowych snów