reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Kamcia
ale malutki masz ten brzuszek :) koniecznie daj znać jak się dowiesz co nosisz, macie już jakieś typy imion ?

Tosia
ooo jaki super ten pokój !!! Fajnie tak kolorowo :) ja też myślę,że jakby byla druga dzidzia to Hania musiałaby nauczyć się ,że mama nie jest już tylko dla niej, bo tak to Ci na głowe wchodzi skubana mysza :)

reklama
Kamcia-faktycznie mały brzunio :) a z "moim" mamy taką sytuację,że czekam na sprawę rozwodową...a on ma nowe życie a nami się nie interere.Ja widoków na następną dzidzię nie mam bo za stara jestem ;p zanim bym kogoś poznała, zanim bym z tym kimś pobyła to dużo wody upłynie i dziecko mi dorośnie, ja się zestarzeję i wsio.
Tosia-fajniutki ten pokoik Hanusi :)

My jutro mamy mikołaja w "przedszkolu" i ciekawa jestem reakcji małego na niego ;p czy będzie uciekał czy będzie się tulił ;p a potem jedziemy do parku porobić fotki i pozjeżdżać na sankach ;p stare konie będą zjeżdżać jak młody nie będzie chciał ;p oby pogoda dopisała :)

Martilla kochana powiem tak ... Hania ma charakterek i to nie wiem po kim :dry: Potrafi np. wybrać karę zamiast śniadania ... za każdym razem przy jedzeniu jej się nudzi więc jadła nie będzie :dry: No i tak dziennie po kilka kar zalicza, aż już teraz jej to nie rusza. Siedzi na łóżku i się drze, a nawet jej łza nie popłynie. Ale myślę, że ja też trochę przesadzam jak patrzę na dzieci moich koleżanek. Dziś np. Hania ślicznie sama się bawiła w swoim pokoiku, "czytała" sobie bajki :-D Dużo jej się da wytłumaczyć i i tak z reguły jest na moim. Ja też mam zszargane nerwy i brakuje mi cierpliwości :-( Na pewno duże odzwierciedlenie w moich relacjach z Hanią ma to jak akurat jest między mną i mężem. Czasem chodzę przez niego podminowana i wtedy wszystko mi przeszkadza.

Kamcia
ale malutki masz ten brzuszek :) koniecznie daj znać jak się dowiesz co nosisz, macie już jakieś typy imion ?
:)
ta wiem jak na połowę piątego miesiąca to mały.. ale z Vi taki sam miałam:tak:
mamy typy..
dla dziewczynki będzie Emma a dla chłopca albo Gabriel albo Axel ale nie możemy się zdecydować:sorry2:
kaaczuuchaa

To powiem Ci ze dobrze że jest sprawa w toku.. no a Ty się nie przejmuj..
moja mama pzy 40 z 4 dzieci sobie znalazła faceta to czemu Ty z jednym maluszkiem sobie nie znajdziesz??:-)
ile mas lat że twierdziszże stara jesteś coooo??

Tosia to jednak chodziło mi o pokój Hannah :-p:-D
no nie Tylko Twja to urwis...,
moja dzisiaj grzebnęła sobie w kominku że cała była czarna hehe

to jak Ty się już chwalisz to ja pokażę mó pokoik choć miałam czekać na Hannę :zawstydzona/y:;-)
no tak jakoś ułożyłam żeby się ściany łączyły tak jak w rzeczywistości
oczywiście u nas do wymiany szafu na "mammut" z ikea i łóżko na princess disneya.. ale to po nowym roku
Zobacz załącznik 306479Zobacz załącznik 306483Zobacz załącznik 306478Zobacz załącznik 306481Zobacz załącznik 306484Zobacz załącznik 306482Zobacz załącznik 306480
pencil.png

Ostatnia edycja:
Kamcia-no wiesz...tak na forum mam się przyznawać...ze w święta 3 na przedzie będzie a nie 2.... ;p więc na dziecko coraz mniej czasu :/ ehhh-no tak się złożyło :/ a rozprawy jeszcze nie było-czekam...będzie nieciekawie,ale musowo. A pokoik ładny-chociaż dziewczęcy ;)

Tosiu-ja ze swoim jeszcze się nie dogadam jak Ty z Hanią ale mój także ma charakterek-a ponoć skorpiony to tak mają... żona mojego brata ciotecznego mówiła,że ona w życiu nie chciałaby rodzić w listopadzie (bo właśnie te skorpiony są ;) ) no ale co miałam robić-zacisnąć nogi? hehe.ja ponoć także nie byłam aniołkiem ;p

kaczucha to Ty jeszcze młoda jesteś! a że rozwodu nie ma, to nie przeszkadza w tym zebyś sie spotykała z ludźmi a nóż spotkasz kogoś na reszte życia? :) co do rozprawy trzymam kciuki i życze Ci żeby najmniej było nie przyjemnie dla Ciebie, a dało w tyłek Twojemu byłemu, jeszcze pożaluje że stracił taką zaj...... kobiete :tak:

Patrycja-dzięki ;-) ja wiem,że nie ma przeszkody a co ma być to będzie :tak:

już-kaczucha schodzi z tapety :-p

młody śpi a ja wybieram sobie fotkę na prezent, który zrobi moja sis...najlepsze,że nie mogę tego dzieła pokazać rodzicom bo ona najpierw im chce dać coś takiego na rocznicę ślubu a to dopiero w lipcu ;p no i nie będę miała się komu pochwalić a i w domu będę musiała skitrać aby nie zobaczyli jak przyjdą-także mnie uraczy no :-p chociaż Wam pokażę-ale to jeszcze jeszcze :-) pa

kaczucha miałam pisać dokładnie to co patrysia..

a pokój dziewczęcy.., hmmm bo mam córeczkę:-D:-p a jakby 2 był synek to na jego łóżeczko przypadnie ściana zielona z kubusiami i będzie iał chłopięcą część:-D

No siema siema :)
My po mikołaju :) młody nie płakał, ale trochę marudził jak miał podejść ;p potem poszliśmy do parku na saneczki i w drodze powrotnej zostałam upatrzona jako cel gołębia i dostałam kupą ;p bluza poszła do prania ;p teraz młody odsypia zimowe szaleństwa.A śnieg znowu sypie,ale odwilż jest i ulice płyną

reklama
kaczuchaa to ta kupa na szczęście :-p a co Damianek dostał od mikołaja? :)

kurde nooo taka chrypa mnie dopadła i straciłam głos całkiem :-( a wszystko przez to że w sobote wieczorem z bratem jechałam do tesco i żeśmy się zakopali po drodze i gołymi rękami śnieg wywalałam spod auta :-( mam za swoją głupote :-(

Do góry