Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ogónie samopoczucie ok, kto wie, może to zasługa mojego wmawiania sobie, że świetnie się czuję. Polecam więc wszystkim książkę "Potęga podświadomości". Muszę jeszcze w tym tygodniu badania porobić i aż się boję ile mnie to wszystko będzie kosztowało, bo byłam prywatnie u lekarza i będę chodziła do niego aż do zakończenia ciązy. W tym tygodniu chyba czeka mnie z 8 badań
no masakra. Ale chyba najdroższe jest na toksoplazmoze. Akurat mam nadzieję, że to będzie najdroższe, a reszta koło 10-20zł za badanie. Laski, byłyście na bataniach prenatalnych ? 2.02 czeka mnie i dzidzię właśnie takie badanie i strasznie się boję. Domyślam się że będzie to badanie nieinwazyjne czy jakoś tak, bo mój lekarz w ramach wizyt i opieki nad ciężarną pierwsze to badanie wykonuje w cenie wizyty (czyli płacę jak za normalną wizytę -130zł i mam USG, badanie ginekologiczne i to badanie prenatalne ). To które wykonuj się w późniejszym czasie kosztuje 200zł u niego. Tylko nie wiem jak wygląda dokładnie takie badanie i ile trwa
grrr.... No i czy warto na nie iść, ale wydaje mi się że z moim stanem zdrowia powinnam wykonać te badania. Bo zawsze to dodatkowe informacje. Pozdrawiam wszystkie cieplutko i życzę miłego dzionka