reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Olka-mnie też się wydaje,że mowa o tym badaniu co dziewczyny mówią,przezierności karkowej.Jesteś młoda i masz zdrowe dzieci więc chyba nie ma wskazań do wykonywania badania prenatalnego.
Patrycja-zdrówka!!
Tosia-życzę wytrwałości w pisaniu tej pracy...

ja dziś kłopotów z niedoszłym exem ciąg dalszy także wiecznie funduje mi przeżycia :/ ehhh. młody w przedszkolu już tak nie szaleje :D wow. pani powiedziała,że spróbujemy go zostawiać bez opiekuna-ale wtedy chyba musi być z babcią bo mnie nie wypuści :/ za tydzień mają bal przebierańców i opiekunowie też muszą mieć jakiś akcent przebrania więc zapowiada się ubaw ;) dobra idę robić obiad bo dopiero wróciliśmy a młody padł, więc mam chwilę wolną :)

reklama
a to dziwne, wszystkie moje koleżanki miały stąd moja myśl,że wykonuje się to standardowo .
Dobra to ja się już w takim razie nie wypowiadam w tym temacie, nigdy w ciąży nie byłam to i pojęcie o badaniach mam znikome :D

no ja też miałam standardowo, więc może dziewczyny miałyście ale nie wiedziałyście,że to to ;)

Ilonka wyguglałam sobie :p co sobie przypomnę to wrzucam na wyszukiwarkę i "grafika" i jak coś wpadnie w oko to biorę ;p

Martilla ja o tym badaniu dowiedziałam się dopiero jak któraś z dziewczyn z bb była w ciąży,bodajże Hannah.
Wiem że na pewno ego badania nie miałam.Ciąże na NFZ prowadziłam,więc wcale się nie dziwię,że jeśli było,to nawet mi lekarka nie powiedziała...:no: Ona w ogóle do dupy była...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry