reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Pokaże więc moje córeczki
dsc010221.jpg

dsc010291.jpg

dsc010402.jpg

reklama
Hannah-słodkie fotki :tak: dziewczyny super :tak:

a moje młode miało dziś w klubie zabawę karnawałową :-) poszedł z babcią bo jak jest ze mną to jest diabłem wcielonym a babci słucha...ehhh.Babcia zrobiła foty ale młody na każdej tyłem-hehe.Zrobiłam mu jednak fotę zanim wyszedł i tak się prezentował mój mały muszkieter ;p w czwartek dzień babci i dziadka...no ciekawa jestem co mój odwali :zawstydzona/y:

100_9307a.jpg

o rany...byłam z siorką na lodowisku...fajnie się śmigało ale raz się wy....bałam i nie wiem po wuja wzięłam na ręce upadłam.Dobrze, że nie połamałam!!Za to stłukłam porządnie bo mnie tak nawalają,że szok :/ chodzi o to miejsce od wewnątrz dłoni pod kciukiem :/ ała :(
idę z młodym na badania krwi jutro a pojutrze na badanie siuśka.Także w tym tyg młody będzie dużo wył :(

Kaczucha Ty sieroto jedna :-p 3maj się.

A ja jestem sama w pracy, bo 1dna koleżanka na urlopie, a 2ga na L4, 3cia w sekretariacie, a ja zapieprzam sama i dziś się nie wyrobiłam więc jutro będę musiała być chyba na 6 w pracy, bo w życiu nie dam rady :-( A najgorsze, że szefostwo nie zauważy, że dużo pracy tylko powiedzą, że się nie wyrabiam :-(

a co tu znowu taka cisza???
my wstaliśmy w kurami...pojechaliśmy na pobranie krwi (weszliśmy bez kolejki,bo część ludzi nas przepuściła) więc szybko poszło. Młody darł się niemiłosiernie :/ rodzice zabrali go do siebie wraz z zawartością mojej zamrażalki ;p więc miałam robotę.Skończyłam z lodówką,ogarnęłam chatę i właśnie siadłam z kawusią.Na badanie siusiaka młody został zapisany za tydzień także nie będzie kumulacji płaczu ;) no to miłego skoro tu nikogo nie ma ;p

To i ja się witam:tak:
Kaczucha to już jedno macie za sobą :-)
Hannah Śliczne dziewuszki.

A u nas na razie na jednym tygodniu w przedszkolu się skończyło.
Mała w sobotę dostała katar,później kaszel i chrypa (odkrztuszała z krtani) a w poniedziałek doszła rano gorączka.
Byliśmy wczoraj u lekarza.Dała receptę na antybiotyk,ale mówiła,żeby na razie spróbować bez.Mam nadzieję,że da radę.

Kaczucha dopiero zobaczyłam Twojego małego muszkietera :-) Świetnie wyglądał :-)

hej lachony
bylam z mloda wczoraj na bilansie 2 latka i zaliczony zostal pozytywnie...poprosilam lekarke aby dala mi jeszcze skierowanie na badanie krwi wiec bede musiala sie wybrac w pt lub w pon.Maz w koncu idzie jutro juz do pracy po 2 miesiecznym zwolnieniu lekarskim...A my niedlugo wybieramy sie na kawe do mojego kuzyna...chociaz nie zaciekawie sie czuje bo troche mi slabo to pojde bo ile razy moge sie wykrecac :P...maz ostatnio byl sam :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry