reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hahaha Ewelka no nieźle :-D Moja Hania też swego czasu używała czasem różnych niepożądanych słów, ale jej minęło :tak:

Moj pyszczek mały coraz bardziej się chyba do męża zaczyna przywiązywać, bo często mówi "ja za tatusiem tęsknię" ... więc może będę miała trochę spokoju :-D

Laski zostało mi 4 str. pracy mgr do napisania + wstęp i zakończenie i wysyłam promotorowi modląc się żeby ją przyjął i nie wprowadzić wielu poprawek. Do weekendu powinnam się wyrobić mam nadzieję. 3majcie błagam kciukasy.

Zmykam spać, bo tempo w pracy mnie dobija, a tu jeszcze pisanie tej mgr :baffled: Mąż chrapie w najlepsze sobie :sorry2:

Buziolki krejzolki i miłego dzioneczka Wam życzę :*

agacjone-mało kiedy udaje się tak szybko...

Ilonka-Twój Fil jest starszy od mojego o 2 m-ce-powiedz mi-czy Twój dużo mówi?bo mój 5 słów na krzyż :/

dzwoniłam do przychodni zapytać o wyniki badań małego i wyniki ogólne są dobre ale ma za dużo wapnia a poprzednim razem miał za dużo żelaza :/ nie wiem od czego to i czy to groźne.Któraś się orientuje w tym?Bo czytając w necie to już się boję no :(

hahaha-Ty to zawsze mnie rozwalasz jak coś powiesz ;p ja też jeszcze nie panikuje,ale miło by było się z nim porozumieć w ludzkim języku ;) a z tym bieganiem to sama prawda ;p

agacjone
czyżbyś starała się o dzidzię? Chyba gdzieś to ominełam.
Jeśli tak to pocieszam, bo z Hanusią w ciązy miałam plamienie właśnie brązowe.

A u mnie mleczko zanika po Bromergonie. Najgorsze 2 dni przepełnienia piersi przeżyłam na szczęscie. Już teraz może być tylko lepiej i do niedzieli powinnam całkiem spalić sobie pokarm.

A Hania dzisiaj czyści okno chusteczką i mówi: "Cholera ale tu jest bałagan":-D
Wogóle nawet nie wiem kiedy ona zaczeła tak wyraźnie i wszytsko mówić. Już można z nią spokojnie pogadać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka Iza też jeszcze R nie mówi tylko L.
Ostatnio mówi do mnie: śniło mi się mamusiu,że miałam kulę... Więc pytam się jaką kule? A ona: nie kulę!!! tylko kulę...co lobi kukulyku :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry