Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
a ja mam dzis humor do dupy...totalne dno i niewiem czemu[..]
a u nas cienko z kasa bo wszystko w chalupe i w długi...ehhh mowie wam....jak przetrzymam tą "bidę" to bede szczesliwa...

Ale lekarz nam nie powiedział, że na owsiki się robi samemu wymaz w domu przez 3 dni więc dostaliśmy takie szkiełka i mamy rano taśmą klejącą jej w okolicach odbytu kilka razy przyklejać i na to szkiełko dawać i w pt. do badania mamy to dać.
), bo to ma antybiotyk. Więc idę załamana do apteki, a Pani do mnie 0,96 gr
No aż się jej zapytałam drugi raz ile, bo nie mogłam uwierzyć
Bez dofinansowania też niewiele kosztują po 3,21 
i ona tez w ciazy tylko termin na wrzesien....a ja na pazdziernik...a wiadomo jak to jest mieszkac razem tymbardziej ze oni chodza gotowac do matki na dół, z łazienki tez na dole korzystaja a ja mam swoje i to i to...a dom stoi na siostre...hehe czyli dlugo tak nie pociagna..a my siedzimy im na glowie a wiadomo jak to jest...dobrze jest do czasu...a u nas?? skonczylismy ocieplac poddasze i myslimy teraz o hydrulice ...niewiem zapozyczymy sie ale musze sie przeprowadzic nawet do 3 pomieszczen ale zeby byc u siebie...góry i tak narazie nie konczymy bo niema za co...:-(Tosia
taśmą klejącą ??? o losie cóż to za metoda ? Biedne dziecko, trauma na całe życie. Przynajmniej ja bym miałaMam nadzieję,że Hania jakoś to zniesie.
ps.nie za bardzo się wykosztowałaś w tej aptece ?
A co do apteki to chyba "najdroższa" choroba Hani