Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
halooo halooo :-)
ale dawno mnie tu nie było ;-)
Witam Noworocznie :-)
Ev-gratki co do odpieluchowania,u nas nadal w użyciu
Martilla-malutka już ma 2 m-ce?kiedy to zleciało :-)
moje młode chorowało ze 2 m-ce z czego 2 tyg nie chodził do przedszkola,ale już śmiga. jakieś fotki będą im robić pod koniec m-ca z strojach jakiś i z reniferami maskotami wielkimi aż ciekawa jestem.
Weźcie mi nic nie mówcie o starzeniu się ;-)
Byłam ciekawa czy ktoś tu jeszcze pisze ale malutki ruch jest widzę.
Ewelka
gratulejszyn za odstawienie pieluszek. U nas już nocnik na widoku stoi i czasem Basiek na niego przysiądzie. To taki trening i oswajanie. Prawidziwą naukę zaczniemy wiosna/lato.
Tak wogóle to cięzkie noce mamy przez małego gnoma Daje czadu, rozbudza się często i krzyczy...uff. Mam nadzieję że to niedlugo przejdzie bo wyląduję w wariatkowie.
W poniedziałek idę na plastyke krocza. Już trzesę portkami. Najbardziej boję się bólu po ustapieniu znieczulenia.
Ale jak już sobie pomyślę o rezultacie to przestaję myśleć o strachu.
Martilla
jak Laurka? Ustabilizowałyście sobie już na dobre plan dnia?
Hejo laseczki, ależ długo mnie tu nie było Nie mam ostatnio wiele czasu...zapisałam się na aerobik, dalej męczę prawo jazdy Mąż stracił jeden program, więc musi więcej pracować żebyśmy jako tako przędli. Hania rośnie jak na drożdżach Strasznie się butna zrobiła i dużo "pyskuje", ale jakoś sobie radzimy
Postaram się częściej zaglądać i więcej pisać. Tymczasem mam do Was prośbę ... Jeśli nie wiecie co zrobić ze swoim 1% podatku proszę Was o przekazanie go dla Arturka, jeśli macie już kogoś dla kogo chcielibyście przekazać swój 1% podatku roześlijcie to proszę do swoich znajomych z prośbą o podanie dalej. Sprawa bliska memu sercu dlatego proszę Was o pomoc. Jest to synek moich znajomych, wspaniałych ludzie mających w sobie niesamowite pokłady dobroci i miłości. Oto link do bloga o Arturku Mamo, dlaczego jesteś smutna?: Jak pomóc ?