reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej hej wszystkim:-):-):-)
Karolinka,Martilla,Ewelka,Olka,Andzia,Arla... i reszta pań..co u Was kochane?

u nas ok..mała juz odzyskała siły po szpitalu,broi w łóżeczku właśnie:-Dtylko znowu powróciło nie jedzenie zupek :wściekła/y: a już sie tak cieszyłam że jadła po szpitalu wszystko...eh....
hehe wczoraj maż zaszedł cos robić na oddział dziecięcy w szpitalu i mówi do lekarza co przyjmował nitkę że mała tak ładnei jadła wszystko co popadło jak wyszła ze szpitala po tym wirusie...a on na to że to normalne ze dzieci wtedy jedzą wszystko co im sięda..do momentu aż wyrównaja straty w organizmie...a potem zazwyczaj wracają do menu sprzed choroby..i to też jest normalne...
szok..ale mi pocieszenie:-p
heheh...
a moze tak by jej na śpiocha dawać zupe i tak butlą je...
hahaha..ktoś zapyta o plan dnia dziecka..a ja na to powiem że moje dziecko jada obiad o 2giej w nocy:rofl2::-D:rofl2: hihihhi...

małej kupiłam nową szczoteczkę i własnie ją testuje,znaczy pasuje jej do buzki bo oddać nie chce;-)

Pozdrawiam wszystkie panie :biggrin2:

reklama
dzisiejsze śmiechy Flipera:)
[video=youtube;AEkMyU8Iuwg]http://www.youtube.com/watch?v=AEkMyU8Iuwg[/video] tu sie smieje z naszego yorka:)
[video=youtube;BLQLbN9OtwM]http://www.youtube.com/watch?v=BLQLbN9OtwM[/video] a tu nie trzeba chyba mowic:)

Nie moge sie juz doczekac ciepla mam nadzieje ze ta wiosna wkoncu przyjdzie bo zimy mam dosc i bardzo bym chetnie pozbyla sie tego kobinezonu Mikolaja bo za kazdym razem jak go ubieram krew mnie zalewa:-pWkoncu sie tydzien skonczyl troche wolnego bedzie:biggrin2:

Ilonka
super śmiechy..już masz dorodnego męzczyznę w domu:-):-):-)

Kolia
hehe jak ja ubieram córkę to wszyscy sąsiedzi pewnie myslą że ją ze skóry obdzieram...takie wydzieranko prezentuje ...heheheh...też już czekam na ciepłe dni ;-)

A ja
Nowe focie dałam...coprawda 11 m-cy będzie 15o ale fotki z ostatnich dni wiec juz pod nowy album podciągnęłam ;D
Picasa Web Albums - Szklista

Ilonqa
Kochany ten Wasz bobas :tak: Właśnie ostatnio mówiłam do męża, że nasza Hania raczej się tak nie śmiała jak była mniejsza.

Anekha
Powiem Ci, że Twoja córcia złamie wiele serc...moje już złamała :-D Jest śliczna, a te włoski :rofl2: Naszej Hani rosną tylko na czubku, także tylko tam można uwiązać kitkę :rofl2:

A ja tak w sumie na chwilkę, bo dziś b.źle się czuję, a do tego pokłóciłam się z mężem, bo zaplanowałam sobie z nim wieczór, a on mi nagle o jakimś kinie z kumplami wyskakuje. I to nawet było tak, że powiedział i dodał, że nie idzie, bo chce spędzić wieczór z nami, po czym po 10 min.dzwoni jego kolega, a mój mąż do niego "na chwilę obecną nie idę, ale jakby się coś zmieniło to dam znać"....Super jeszcze chwile wcześniej mówi, że chce z nami, a teraz może się coś jednak zmienić. Ehhh nie mam już do niego siły :hmm:

Na pocieszenie powiem, że Hania zaczyna stawiać samodzielnie pierwsze kroczki, tzn. na razie postępem ją do tego zachęcam np. zabieram jej zabawkę i mówię "chodź do mamusi" i robi kilka kroczków :-D

Oki idę się położyć, bo mi głowa na klawiaturę już leci.

Ilonka
Fliperek jest normalnie boski

xTosia
Mój to na mnie dzisiaj też jest zły bo nie puściłam go na wypad do pabu. I tak go często puszczam a jak już zabronię to ma pretensje.

kolia
Nawet nic mi nie mów na temat wiosny. Ja już jej żądam. Dzisiaj się budzę a tu trochę napadało śniegu ale na szczęście szybko stopniał.

Anekha
Może jeszcze kiedyś zacznie jeść więcej. Chociaż mój chrześniak ma 4 lata to i tak cały czas ograniczone smaki. I tylko wybrane obiady mu smakują.

A dzisiaj Kewinek drugą noc spędza bez smoczka. Wczoraj poszedł spać bez niego i na szczęście aż tak nie histeryzował a dzisiaj położyłam go i dwa razy weszłam żeby uspokoić i zasnął. Niestety w dzień jest większy problem przy usypianiu. No nic idę spać.

Nie będę pisać do każdej z osobna ale napisze tak ogólnie... Córcia Anekhy rzeczywiście złamie wiele serc, jest urocza... Wiosny ja też się domagam, bo dziennie rano za oknem troszkę śniegu, który znika około 12:00. xTosia - życzę wytrwałości, jesteś dzielna kobietka!!! Tak trzymaj!
A teraz dziewczyny błagam Was o pomoc... 22marca moja mała ma Chrzest i mam ogromny problem. Muszę zrzucić około 5-7cm w biodrach w tydzień. Od wczorajszego południa praktycznie nic nie jem, pije tylko wode i połykam feminatal żeby chociaż troszeczkę witamin zażywać. Smaruje się od pasa w dół kremem wyszczuplająco antycellulitowym (bo mi troszkę cellulitu w ciąży się pojawiło:-:)-:)-( i jeszcze niestety go mam ). Co jeszcze mogę robić? Muszę być szczuplejsza w biodrach!!! Dodam że ćwiczę: przysiady, do tego kładę się na plecach i unoszę biodra do góry nogi mam zgięte w kolanach stopy oparte o podłoge, chciałam robić też pąpki ale mam tak słabe ręce że nie potrafie zrobić nawet dwóch (no porażka :-:)-:)-:)-(). Cały czas chodzę, siedzę tylko przelotem. Znacie może jakieś super ćwiczenia lub jakieś kosmetyki działające idealnie szybko. A moze są jakieś rajstopy które wyszczuplą... HELP!!!

olka
Ja ci proponuje bieganie. I jedzenie w małych ilościach tak abyś odchodziła od stołu nienajedzona. Ale niestety tydzień czasu to bardzo mało aby schudnąć 7 cm

hej kochane!!

Ja dziś w niemajlepszym nastroju. Od kilku dni sie fatalnie czułam a dziś to nawet juz z łóżka wstac niemogłam rano:( Angina mnie rozłożyła na całego. Mąz jak co niedziela do pracy i zostałam sama z małym w domu... po 10 siostra z tatkiem przywieźli mi antybiotyk i zabrali małego do siebie co bym sie pożadnie przespała i wygrzała pod kołderką.:-(

Anekha Twoja cória to istne cudo.. A te włoski to ma śliczne!!!!

Ja chciałam zgrac toche swieżych zdjęc Fabisia i wam pokazac ale złośliwość rzeczy martwych jest straszna. Pierwsze Laptop w wakacje doszczetnie zniszczony trzeba było wymieniac martyce i nowy dysk prz czy musieliśmy odzyskiwadc utracone dane (np. zdjecia) Potamtym wypadku zakupiliśmy dysk twardy zewnętrzny. Bo bebdzie bezpieczniej... i w nocy mały sam wstał z łóżka i poszedł do slaonu wiec jak zobaczyłam ze Fabi ucieka kazałam mezow za nim biec.. maż zaspany potknoł sie o kabeleko od dysku który spadł na podłoge i co??? Oczywiście się doszczetnie rozwalił... i znów trzeba bedzie odzyskiwac dane bo tam wszytskie zdjecia!!!! no choplera jasna!!!!

Ja uciekam spać póki mnie muli..

pozdrawiam

ps. Olka jak sie smarujesz kremem anty celulitowym to WRAPUJ SIE ( owijaj sie folią spożywczą!!! Moze smieszne ale warto!!!! W salonie kosmetycznym taki zabiego około 200 zł a w domu sama sie owiniesz za pare groszy. Folia utzymuje ciepło co ułatwia kremowi wchłanianie się a przy tym szybciej tłuszczyk sie zozbija:):-):-):-):-):-):-)

reklama
bebolek -hihi... z tymi laptopami to zawsze coś. Ja mam laptop od Walentynek i już wymieniałam matryce, bo była roztrzaskana na miliony kawałków - mój laptop padł ofiarą wyładowania nerwów... Matryce kupiłam na allegro i wymieniliśmy w domku. Potem troszkę mi świrował... wgrywałam Viste trzy razy, i mu przeszło hihi....
Co do owijania sie w folie to oczywiście spróbuje... Może dodatkowo będę ogrzewać folię suszarką do włosów. Kurcze musze sie pozbyć tego tłuszczyku

Do góry