Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Hej hej wszystkim:-):-):-)
Karolinka,Martilla,Ewelka,Olka,Andzia,Arla... i reszta pań..co u Was kochane?
u nas ok..mała juz odzyskała siły po szpitalu,broi w łóżeczku właśnie
tylko znowu powróciło nie jedzenie zupek
a już sie tak cieszyłam że jadła po szpitalu wszystko...eh....
hehe wczoraj maż zaszedł cos robić na oddział dziecięcy w szpitalu i mówi do lekarza co przyjmował nitkę że mała tak ładnei jadła wszystko co popadło jak wyszła ze szpitala po tym wirusie...a on na to że to normalne ze dzieci wtedy jedzą wszystko co im sięda..do momentu aż wyrównaja straty w organizmie...a potem zazwyczaj wracają do menu sprzed choroby..i to też jest normalne...
szok..ale mi pocieszenie
heheh...
a moze tak by jej na śpiocha dawać zupe i tak butlą je...
hahaha..ktoś zapyta o plan dnia dziecka..a ja na to powiem że moje dziecko jada obiad o 2giej w nocy

hihihhi...
małej kupiłam nową szczoteczkę i własnie ją testuje,znaczy pasuje jej do buzki bo oddać nie chce;-)
Pozdrawiam wszystkie panie
Karolinka,Martilla,Ewelka,Olka,Andzia,Arla... i reszta pań..co u Was kochane?
u nas ok..mała juz odzyskała siły po szpitalu,broi w łóżeczku właśnie

hehe wczoraj maż zaszedł cos robić na oddział dziecięcy w szpitalu i mówi do lekarza co przyjmował nitkę że mała tak ładnei jadła wszystko co popadło jak wyszła ze szpitala po tym wirusie...a on na to że to normalne ze dzieci wtedy jedzą wszystko co im sięda..do momentu aż wyrównaja straty w organizmie...a potem zazwyczaj wracają do menu sprzed choroby..i to też jest normalne...
szok..ale mi pocieszenie

heheh...
a moze tak by jej na śpiocha dawać zupe i tak butlą je...
hahaha..ktoś zapyta o plan dnia dziecka..a ja na to powiem że moje dziecko jada obiad o 2giej w nocy

małej kupiłam nową szczoteczkę i własnie ją testuje,znaczy pasuje jej do buzki bo oddać nie chce;-)
Pozdrawiam wszystkie panie