reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

tosia że azyl , to chodzi o to że osoby które przeniosły się do nas z innego forum
czyli z kaffe - jako wy:tak:

że na ciąża poród połóg nie wiem dlaczemu:zawstydzona/y: bo to adminka robiła nie ja...
ale raczej dlatego że wszystkie tematy sa w ciązy porodzie i połogu sama zobacz
Ciąża, poród, połóg
i miesiące, i regionalne, i mamusie bliźniąt , po prostu dział ogólny się tak nazywa;-)

a jeszcze czemu to teraz możecie poza tym tematem który macie zakładac kolejne sobie własne w tym własnie dziale bo macie cały dział dla siebie..
możecie dac np "fotki" czy zakupki...
i miec wszystko w poszczególnych tematach ..

a czemu też po takim czasie...
bo teraz znów na mamuśkowo przyszły inne dziewczyny z "Twoja ciąża"
wam dano stałę miejsce i one są tu tymczasowo , pewnie jak się zadomowią to tez zostana tu przeniesione na stałe;-)

nie do mamusiek z kaffe
ale dostaną swój cały dziął tak jak wy...:tak:

jeśli coś wam się nie podoba to piszcie ,:tak: albo proposycię nazwy działu , albo coś,,, to ja do niej zgłosze i postaram się wszytsko poukładać :tak:

reklama
Vik ... aaaa kumam już ;-) Chyba mi mózg powoli wraca :-D

Niestety muszę się też wyżalić, bo nam to chyba już zawsze pod górkę będzie :-( W śr wyjeżdżamy na święta i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że nie mamy z kim Hani zostawić jutro, a w żłobku zgłosiłam, że jej nie będzie, a mąż jutro ma całodniowy zapiernicz w robocie. Więc chyba zamiast w śr. w okolicach południa to wyjedziemy jednak na noc :-(

Vik ... aaaa kumam już ;-) Chyba mi mózg powoli wraca :-D

Niestety muszę się też wyżalić, bo nam to chyba już zawsze pod górkę będzie :-( W śr wyjeżdżamy na święta i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że nie mamy z kim Hani zostawić jutro, a w żłobku zgłosiłam, że jej nie będzie, a mąż jutro ma całodniowy zapiernicz w robocie. Więc chyba zamiast w śr. w okolicach południa to wyjedziemy jednak na noc :-(
dzięki , bo już się przestraszyłam że wam nie będzie odpowiadac a to wyszło tak , co jakiś czas Adminka robi generalne ustawianie po kątach;-)

ale napisałam do niej czy można zmienić nazwę azyl na inna:-p żeby nie brzmiało tak dziwacznie;-) więc albo zmieni jak wejdzie na forum , albo mi odpisze że taka jest odpowiednia wtedy dam znać....

przynajmniej macie większe pole do popisu bo możecie nowe tematy zakładać i będą tylko wasze, znaczy wasze w sensie osób które piszą na "starych i nowych mamuśkach"
o pogodzie dietach duperelach ;-) jakie sobie marzycie:-D

oj niedobrze wyszło z tym żłobkiem..:baffled:
a nie mozna jej po prostu zaprowadzić i pwoiedzieć że jednak jest:-p i będzie na zajęciach??

A ja myslalam ze to forum to ucieczka z bredni Kaffe :( wiec nie kumam. Mam tyle na glowie..maz w gipsie Zuza dokazuje ...no żyć nie umierać...chyba przełoże gadke z mężem o drugim z maja na termin późniejszy:no:
W sobote sprzatałam, tak ze rąk do dziś nie czuje, tyle bylo syfu za meblami...nigdy nie sprzątane chyba :(

Koniec użalania, nie zgadniecie ale to moje małe nie śpi bo z tati sie bawi ..potem spia do 10-11, cholera bierze człowieka...a ja praca od 8..ostatnio w domu net i telefon...

no już sprawy organizacyjne załatwione:tak:

mam nadzieję że "mamy wędrowniczki" lepiej brzmi (Aniaslu ładnie wymyśliła nazwę )
i wiadomo że chodzi o mamusie które były na innych forach a zadomowiły się u nas:-)

Hejo więdrowniczki ;-)

Hania jednak poszła do żłobka, bo na całe szczęście można powiedzieć rano, że się chce dziecko przyprowadzić :tak: Mąż w pracy :eek: A ja zaraz się chyba za sprzątanie wezmę, albo jutro rano ... tylko jeszcze zakupy przede mną :dry:

Jutro się odezwę i napiszę cosik więcej :*

hehe-nowa ;p

ja mam jutro akcję lepienia uszek ;p nigdy samodzielnie tego nie robiłam-jak ś.p.babcia żyła to robiła pyszności a teraz niet :( nie ma komu więc postanowiłam spróbować-nie wiem co z tego wyjdzie ;p

dobry
wczoraj zaliczyłam wizyte u teściowej, która wróciła z Włoch mały dostał strasznie dużo rzeczy jakieś autka gumowe do kąpieli, okrycie kąpielowe, troszke ciuszków, ręczniki, ja dobrą kawusie dostałam, oliwe z oliwek, tuńczyki w puszkach, a G. troche ubrań i swoje prosciutto crudo mi to śmierdzi wieprzem A po za tym mały dzisiaj mnie nad ranem tak rąbnął że nie wiem czy jakiś siniak koło oka mi nie wyjdzie masakra nie wiedziałam co się dzieje Teraz kulturalnie szaleje zaliczając dzisiaj ente uderzenie jakiś dzień siniaków i uderzeńDzisiaj piekę piernika, ale to dopiero jak Grzesiek wróci, bo nie mam co z młodym zrobić a do tego czasu będę tu gdzieś:-p

ja uszka i pierożki mam porobione i pomrożone:-p

No właśnie Kamcia co u Was?:-)

reklama
co tu laseczki taka cisza????wszystkie zajete robotkami na swieta??mnie czeka jutro duzo pichcenia....ahhhh az glowa mnie juz boli :-p

Do góry