reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Mi też się marzył wrzesień... 5dni poślizgu stres całe święta. Na testy chyba szkoda czasu i pieniędzy. Też tak macie że marzycie by być w 13stym tc i ogłosić już wszystkim dobre wieści?

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]
20191230_170157.jpeg

Dziewczyny kupiłam jednak ten test, ale nie wiem czy już robić czy jeszcze poczekać. Ostatnio mam takie odjechane ten okres że sama nie wiem kiedy powinien być, niby 34 dzień zdzlazaly się dłuższe więc chyba oszaleje.

Robię jutro rano ostatni o ile zdążę bo brzuch boli coraz bardziej. Daje sobie już z tym spokój bo sfiksuje. Po prostu się nie udało. Zresztą na co ja liczyłam w pierwszym cyklu starań [emoji4]
To zrób rano i już i właśnie wyluzuj trochę, za bardzo się nakrecasz myślisz cały czas o tym A jak jutro coś będzie to idź na betę i już.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry