Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robilam wszystkie mozliwe hormonalne, wlacznie z tarczyca bo mam niedoczynnosc, usg jajnikow itd. W zeszlym cyklu wszystko w normie i poziom progesteronu wskazywal owulacjeTo jeszcze masz czas [emoji4] Kurczę mam nadzieję że uda się nam w miarę szybko. A Ty jakieś badania robias?
Powtorz za kilka dniNegatywny.
Hej dziewczyny, jestem Gaba/Gabriela jak kto woli. O dzidzie staramy się od lipca 2019 i jak narazie nic. Zamówiłam testy owulacyjne bo wcześniej używałam tylko kalendarzyka flo bo uważałam że znam swój cykl. Jeszcze wczoraj rano myslal że moze się udało a tu niespodzianka i przyszla @. I tak miesiąc w miesiącwiem że niektórzy starają się latami ale tracę już nadzieję
![]()
Zrobiłam test, bo pomagałam przy załadowaniu węgla [emoji6] wiesz, trochę odpuściłam, bo testy ciągle wychodzą negatywne więc cóż, trudno...Powtorz za kilka dniI nie zalamuj sie - nastepne dni plodne przyjda szybciej niz myslisz
![]()
Taka zmiana nastawienia też często pomaga. Niestety przy dłuższych staraniach każda z nas musi przejść przez takie załamanie. Na szczęście później już jest lepiej i ta @ nie powoduje już takich cierpień. Po prostu czeka się czy nie przyjdzie, a jak przyjdzie, to zaczyna się planować następny cyklZrobiłam test, bo pomagałam przy załadowaniu węgla [emoji6] wiesz, trochę odpuściłam, bo testy ciągle wychodzą negatywne więc cóż, trudno...

Akurat objawy infekcji/katar ma bardzo wiele kobietWidzę, że każdy objaw można podkręcić pod ciąże hehe nawet katar
A co do kryzysu mi tam wcale nie jest lepiej. A wręcz gorzej. Nie planuje cykli, bo mnie to wkurza i czuje się bezużyteczna, pewnie juz trace nadzieje złudne, że coś się wykluje. Takie łudzenie się tylko wykańcza