reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Hej dziewczyny, jestem Gaba/Gabriela jak kto woli. O dzidzie staramy się od lipca 2019 i jak narazie nic. Zamówiłam testy owulacyjne bo wcześniej używałam tylko kalendarzyka flo bo uważałam że znam swój cykl. Jeszcze wczoraj rano myslal że moze się udało a tu niespodzianka i przyszla @. I tak miesiąc w miesiąc 😣 wiem że niektórzy starają się latami ale tracę już nadzieję 😣
Głową do gory =) napewno sie uda. Jezeli czujesz owulacje i jestes pewna, ze ja masz to moze warto wykonac badanie nasienia partnera. Nam udalo sie po 4 latach staran., także trzymam kciuki 😘😘

reklama
Nie bierz w @To nie chce iść bo to bez sensu [emoji4] Planowałam iść po @zebybtsz mnie zbadali razu A przy okazji pokaże mu cycka [emoji23][emoji23]( kuzwa Ale to brzmi)hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

To może to wreszcie ten moment!!!🥳🤪 trzymam kciuksy za WAS i dwie krechy💪
Ja jeszcze przed OWU więc jestem jakaś spokojniejsza😜a jak zbliża się termin@ to zaczynam świrować🤷‍♀️
Swoją drogą ta szyjka u mnie teraz na tydzień przed @ nie dość, że wyżej, to jeszcze odgięta w dziwną stronę XD Musiałam szukać jej ujścia. Wcześniej tak nie miałam. Oby to było to :) Trzymam kciuki za Twoje starania :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry