Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczęły się brązowe plamienia. Nadchodzi @
Czasami tak. To znaczy, że dostanę jutro @, więc był cykl 28- dniowy. Kuzyn przywiózł z Belgii aplikatory Conceive plus, zobaczymy co wyjdzie w tym cyklu.Tak Ci się zaczyna @?
Raczej w ciąży jest wysoko i jest zamknięta.Dziewczyny wiem może głupie pytanie ale jak czujecie że szyjka się obniżyła lub coś innego bo nie wiem o co chodzi?
Chyba jakaś głupia jestem [emoji23]
Dziewczyny wiem może głupie pytanie ale jak czujecie że szyjka się obniżyła lub coś innego bo nie wiem o co chodzi?
Chyba jakaś głupia jestem![]()

Tak dziewczyny musimy się trzymać razem i wspierać, A napewno nam się uda musi. Ja się staram 3 lata i już mi ręce opadają z miesiąca na miesiąc jak tylko zobacze@Znam dobrze to. Mi teraz mija rok starań a wygląda to jak wieczność. Też już trace nadzieje, że cokolwiek coś z tego będzie. Ciągle miesiąc w miesiąc jest klops.
Dużo siły dla Ciebie i wytrwałości!
Ja również mam pcos i raczej cykle bezowulacyjne chociaż w ostatnim jakby coś było bo miałam ból podbrzusza ale test wyszedł negatywny. Ale gin nie dała mi żadnych leków ani nic tylko muszę zrobić badania hormonalnePrzy PCOS mogą być niewiarygodne, to trzeba samemu sprawdzić czy np nie są non stop negatywne albo non stop pozytywne. U mnie nie działały zawsze dlatego, że dużo siusiam i zawsze mam rozwodniony mocz. Musiałam się bardzo męczyć żeby nie robić siku tyle czasu, żeby na teście coś wyszło
Ja przy PCOS mam owulację, nawet jak 1,5 roku nie miałam @ to na monitoringu wyszła dojrzała komórka jajowa, także ten organizm to zawsze jedna wielka niewiadoma![]()