Mnie ciągle w pracy pytają kiedy idę... trochę to przykre, staram się to obracać w żart ale nie wiedzą jakie to trudneBędą popołudniu dam znać na pewno
Dziewczyny też marzę żeby zadzwonić do brygadzisty i powiedzieć, że mnie nie będzie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie ciągle w pracy pytają kiedy idę... trochę to przykre, staram się to obracać w żart ale nie wiedzą jakie to trudneBędą popołudniu dam znać na pewno
Dziewczyny też marzę żeby zadzwonić do brygadzisty i powiedzieć, że mnie nie będzie...
Ja zawsze mówię że przyjdzie na to czas [emoji3059]Mi też przykro jak się ktoś pyta kiedy i kiedy.. Ale co mam zrobić staramy się. Dziś czekam na swoje wyniki w piątek wyniki nasienia męża, ja 23. 01 endokrynolog
Moja rozmowa z teściową...
Zobacz załącznik 1068620
Tak to jest a ty juz sama nie wiesz co masz mowic nie , ja tez tak mialam z tesciowa az maz jej wkoncu powiedzial ze sie staramy no i ze jak bedzie to bedzie to sie swoja wnusia zajela i narazie jest spokoj . Ludzie powinni miec troche wyczuciaMi też przykro jak się ktoś pyta kiedy i kiedy.. Ale co mam zrobić staramy się. Dziś czekam na swoje wyniki w piątek wyniki nasienia męża, ja 23. 01 endokrynolog
Zobacz załącznik 1068620
A gdzie robiliscie badania nasienia? Bo ja to mam z poradni leczenia nieplodnosci skierowanie tylko musze sie umawiac.Mi też przykro jak się ktoś pyta kiedy i kiedy.. Ale co mam zrobić staramy się. Dziś czekam na swoje wyniki w piątek wyniki nasienia męża, ja 23. 01 endokrynolog
Zobacz załącznik 1068620
I (2-4dc)Dziewczyny prolaktyne i progesteron sie ttlko robi w 21 dc czy cos jescze a inne w 3-5 bo sie zgubiłam
A gdzie robiliscie badania nasienia? Bo ja to mam z poradni leczenia nieplodnosci skierowanie tylko musze sie umawiac.