Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze mój wynik z września jeśli chodzi o tsh zaraz Wam wyślęDara a jakie masz normy ? Prolaktyna to Ci skonczyc mogla, jak sie zdenerwowalas tez..
TSH masz super.. idealne do staranja pamietam,ze mialam 2,5 i gin lekko krecil nosem, ze lekko za wysokie na starania.
Ale jakim cudem to nie mam pojęcia...TSH pieknie Ci spadlo! Ja musze wiedze swoja reaktywowac odnosnie hormonow.. troche czasu minelo jak myslalam o zakladaniu rodziny wczesniej.
Witam ja gdy planowałam ciążę po odstąpieniu antykoncepcji zachodzilam w drugim cyklu po odstąpieniu, także głowa do góry jesteś w najlepszym wieku produktywnymHejEmilia 25 lat. rowniez jestem nowa i zaczelismy starania
jednak po odstawieniu anty nie jest tak kolorowo
PRL nie jest zla z taką zaszłam w ciążę ja miałam 19 i byłam w ciąży wiec super masz wynikiKochane, moje wyniki nie wiem jakim cudem obniżyła mi się tarczyca
Co sądzicie o reszcie? Wiem prolaktyna za wysoko Zobacz załącznik 1068698
PRL nie jest zla z taką zaszłam w ciążę ja miałam 19 i byłam w ciąży wiec super masz wyniki
13 to niezły wynik jak na około 20 dzień cyklu od cały czas idzie do góry ja miałam 15 i mi powiedzieli ze jest pięknyJestem serio zmieszana..
A co sądzicie o progesteronie?
13 to niezły wynik jak na około 20 dzień cyklu od cały czas idzie do góry ja miałam 15 i mi powiedzieli ze jest piękny