Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak sobie myślałam zobaczyć te II kreski to cud ale donosić te 9 miesięcy bez żadnych komplikacji to drugi cud...@Daraa_94 mocno 3mam kciuki uda się jak nie teraz to niedługo.
Znam dużo dziewczyn co starały się do roku czasu i zaszły . Było wszystko dobrze . Jak mi się uda bo kiedyś się uda to będę się martwić znowu żebym donosila. Zawsze jakiś problem
Dziewczyny co wy się wszystkie przenioslyscie na wątek strączkowych pierwsza połowa 2020? Ja sobie myślę co się tu tak nic nie dzieje.
U mnie 2dc i ból jajników po pierwszej tabletce clo na przemian taki pulsujacy ból . Aż się boje co to będzie pomoże to fajnie nie pomoże to już na pewno do kliniki pojedziemy szereg badań i zobaczymy . Boje się trochę tych kosztów no ale cóż jak trzeba to trzebaTeż tak sobie myślałam zobaczyć te II kreski to cud ale donosić te 9 miesięcy bez żadnych komplikacji to drugi cud...
U mnie ból jajnika dziś i te cycki... Czekam jutro jak nie to zatestuje piątek sobota
Aga a ty nie chciałabyś spróbować inseminacji przy jednym droznym jajowodzie to zawsze szanse są większe lub stymulacji . Zapytaj twojego gin jak będziesz u niego dziś jaki ma planJa dzwoniłam do kliniki na nfz i terminy na koniec marca.
A dziś mam wizytę u ginekologa, ale to tylko na pogawędkę "przy kawie".
Ania cykl łeb w łeb u mnie 3 dc. Przynajmniej przyszła @ i już nie ma złudzeń...
A dziś chyba z 15 stopni miłego dniaDzien dobry babeczki
Ja dzis piore, sprzatam i gotujejutro caly dzien w pracy..
Było ale o 11.30 teraz już zimno kolo 10 było na chwile jak piękne słoneczko wyszłoAnia cos cieplo tam u Wasja mam 10 st. gdyby cieplo bylo wyrzucilabym pranie na zewnatrz
![]()