Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja kończę prace za 7minA w pl zimno i wiatr, ja w pracy czekam na wynik tarczycy![]()
Ja dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
No co Ty gadaszmoże coś jest na rzeczy
![]()
No nie wiem zy to już od bólu głowy zwykiotowlam, nie mam pojęcia. Dawno się tak ciulowe nie czułam[emoji57]
Może cię złapało lub coś może organizm osłabiony. Możesz być w ciąży ale na pewno nie są tego powodem wymioty przed inplantacja zarodka nie ma objawów. Ja wymioty miałam w 7tym tyg się zaczęły . Oby ci przeszłoJa dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
Może cię złapało lub coś może organizm osłabiony. Możesz być w ciąży ale na pewno nie są tego powodem wymioty przed inplantacja zarodka nie ma objawów. Ja wymioty miałam w 7tym tyg się zaczęły . Oby ci przeszło
Może zmierz sobie ciśnienie jeśli masz taka możliwość