Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aby chociaż @ przyszła terminowo bo mój ostatni cykl trwał 46 dni, poprzedni 62 [emoji29]
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciukiWiadomo że nie. Nie biorę nawet tego pod uwagę. Chyba po prostu zwymiotowalam od bólu głowy. Mulilo mnie okropnie cały dzień. Łeb pęka, juz dawno takiej migreny nie miałam...
Rozumiem ten bólDziewczyny, a ja miałam testować jutro, ale dziś nie wytrzymałam- 27 dc, biel, biel, biel![]()
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciuki
Moja dzisiejsza tarczycaZobacz załącznik 1071393
Daria za wysoko ale czemu ostatnio ci wyszło w miarę a teraz 5Moja dzisiejsza tarczycaZobacz załącznik 1071393
Daria za wysoko ale czemu ostatnio ci wyszło w miarę a teraz 5 [emoji43]
Dzadza ci tabl zbijesz tarczyce i zaraz będzie ciąża zobaczysz
Może być ale w ciąży nie może przekraczać 2.5 tak mi lekarz mówił dlatego podczas starań musi wynosić poniżej 2 . Najlepiej 1.7 maxChyba że to ciąża... Jutro robię test albo uroslo z powodu ciąży albo jest jaka *******...nieta