Annsze93
Zaangażowana w BB
@Wesoła_Aga wiem że nie jest tak prosto kochana
ale pozytywne nastawienie naprawdę wiele potrafi zdziałać. A chłop ? Niech się nie spina, ma super kobietę obok siebie to i dzidzia przyjdzie w swoim czasie❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Wesoła_Aga wiem że nie jest tak prosto kochanaale pozytywne nastawienie naprawdę wiele potrafi zdziałać. A chłop ? Niech się nie spina, ma super kobietę obok siebie to i dzidzia przyjdzie w swoim czasie❤
@Wesoła_Aga na szczęście faceci są dłużej płodni, dacie radę !![]()
Aha tam nie patrzę bo stron przybywa ze szok a ja też mam swoje obowiązkiNa drugim watku podala![]()
Ja też od 2018 od kwietniaJuż od 2018 próbujemy![]()
Także wiesz im dalej tym trudniej - wiadomo. W marcu nawet jesteśmy zapisani do Klikini (NFZ), może tam coś wymyślą...
Kochana, pamietam Twoją historię. Ja pomimo że jestem świeżą staraczką, to jednak regularnie chodziłam wcześniej do gina, wiem że pęcherzyki mi nie pękają, ( lekarz po cichu podejrzewa PCOS)wysoka prolaktyna ostatnio wyskoczyła- wiadomo różnie może być, i z czasem rzeczywiście nie dziwię się że człowiek traci nadzieję.Już od 2018 próbujemy![]()
Także wiesz im dalej tym trudniej - wiadomo. W marcu nawet jesteśmy zapisani do Klikini (NFZ), może tam coś wymyślą...
Kochana, pamietam Twoją historię. Ja pomimo że jestem świeżą staraczką, to jednak regularnie chodziłam wcześniej do gina, wiem że pęcherzyki mi nie pękają, ( lekarz po cichu podejrzewa PCOS)wysoka prolaktyna ostatnio wyskoczyła- wiadomo różnie może być, i z czasem rzeczywiście nie dziwię się że człowiek traci nadzieję.
Kochana, pamietam Twoją historię. Ja pomimo że jestem świeżą staraczką, to jednak regularnie chodziłam wcześniej do gina, wiem że pęcherzyki mi nie pękają, ( lekarz po cichu podejrzewa PCOS)wysoka prolaktyna ostatnio wyskoczyła- wiadomo różnie może być, i z czasem rzeczywiście nie dziwię się że człowiek traci nadzieję.
Dokładnie, wiem o tymPCOS to nie tylko niepekajace pecherzyki. U mnie tez pcos podejrzewane a pecherzyki mi pekaja. Do tego mimo, ze jestem na implancie to myslalam, ze mi sie nic w jajcorach nie produkuje. Bylam na przegladzie i babka tez mi powiedziala, ze mam jajniki typowo policystyczne![]()