Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Jejciu jeszcze u mnie coś wynajdą... ale chyba wole wiedzieć, że nie ma szans, niż czekać na darmo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie express ja czekałam pół dnia w dniu roboczym . Ale fajnie ze szybko załatwiła nie dość ze 50km musiała jechać w pl to napad 1h jazdy to jeszcze wynik w godzinę superWidocznie ma swoje dojścia![]()
![]()
Dokładnie, ja poszłam do labu o 8 rano, a wynik dopiero o 17 był. Naprawdę szybko.Dla mnie express ja czekałam pół dnia w dniu roboczym . Ale fajnie ze szybko załatwiła nie dość ze 50km musiała jechać w pl to napad 1h jazdy to jeszcze wynik w godzinę super![]()
I to w dzień roboczy.Ja raz robiłam rano i juz mieli o 15 wynik i to w jakiejś wsiSzok a w mieście tak jak piszecie po 17 18
![]()
![]()
Mi tu w UK raz robili bete bo potrzebowali na juz od razu poszło do laboratorium emergency tzn pilne na juz ! Wynik po 2h i to w szpitalu ! Gdzie diagnostykę mają w tym samym budynku od razu ktoś zanosil moja krew do badania. W Polsce to express działa widzę
Co tzn to IPNa IP to miałam po godzinie ful wypasAh pierwsza beta i taka piękna była
![]()
![]()
![]()