My też rok ponad od straty w 12 tyg . I też już niedługo stuknie 2lataMy od straty ponad rok..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też rok ponad od straty w 12 tyg . I też już niedługo stuknie 2lataMy od straty ponad rok..
My od straty ponad rok..
Dziewczyny jescze ja jestem narazie sie nie zanosi zeby sie cos zmieniłoNie rycz mała nie rycz... Jestem jeszcze ja [emoji16]
O kurcze!
Teraz to musi być dobrze
No tak i sama zostanę na pokoju staraczek [emoji24] [emoji24] A j... to wszystko. Widocznie u mnie się nie uda [emoji20][emoji20]
Cześć dziewczyny, nie udzielałam się na forum od grudnia ubiegłego roku, miałam noworocznego doła- wewnętrznie liczyłam na ciąże do końca 2019. Witam się więc w 2020, końcówka stycznia, u mnie bez zmian, jedna kreska. Jestem obecnie na antybiotykach od ponad tygodnia, kończy mi się jutro, a owulacja wypada równo za 7 dni, myślicie, że powinnam odpuścić ten cykl? Pozdrawiam cieplutko.
Witajcie dziewczyny!
Jeśli mogę chciałabym dołączyć do waszej grupy. Podejrzewam że będę tu „okazem”... w negatywnym tego słowa znaczeniu. W tym roku stuknie mi 35 lat...wiem stara baba, nie mam dzieci, staramy się od czerwca 2019r. I z każdym kolejnym cyklem dostaje cholery....
mam żal sama do siebie, że być może przegapiłam swoją szanse, że zbyt długo zwlekaliśmy bo zawsze było „coś”, a teraz jesteśmy już za starzy i jest to nasza kara.
We mnie mimo ze jest chęć posiadania dziecka to jeszcze jest mimo wszystko za każdym razem jednak strach, że nie dam sobie rady w ciąży. I myśle że to też w jakiś sposób mnie blokuje... [emoji53] w tej chwili to jestem już na etapie takiej beznadziei... ze może tak ma być i już. Że może nie jest nam pisane... niestety nie pomagają mi przygadywania z każdej strony, typu: a na co wy czekacie, to jesteś w tej ciąży, kiedy dziecko.... [emoji2961] się od tego chce.
Pozdrawiam Was dziewczyny i mam nadzieje że razem się tu trochę powspieramy