Dziewczyny na wątku starania z clo mi napisały ze raczej pekna wszystkie jak idą równo równo rosną. A u mnie równo idą równo rosną aż 5 .Później doczytałam, że te pęcherzyki rosną tak samo... Ciężka sprawa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny na wątku starania z clo mi napisały ze raczej pekna wszystkie jak idą równo równo rosną. A u mnie równo idą równo rosną aż 5 .Później doczytałam, że te pęcherzyki rosną tak samo... Ciężka sprawa
No nie wiem co Ci doradzić. Co Twój mąż na to?Dziewczyny na wątku starania z clo mi napisały ze raczej pekna wszystkie jak idą równo równo rosną. A u mnie równo idą równo rosną aż 5 .
Daria zwaryjowalas nie powiedziałam mu !!!!!! Po co ? Wtedy było by po staraniach powiedziałam ze 2pecharzyki powinny byćNo nie wiem co Ci doradzić. Co Twój mąż na to?
@Wesoła_Aga ja nie widzę nic u dołu u ciebie ani u żadnej . Jak to zrobiłaś to tez nie mam pojęcia .
No właśnie z telefonu korzystam ale nie mam apkiTeż korzystasz z aplikacji w telefonie? może w apce nie widaćJa na komputerze mam
![]()
Agus zawsze możesz spróbować clo na stymulację na zdrowym cyklu bez problemów z owu wychodujesz taka ilość ze ciąża murowanaPewnie, że korzystaj i nie daj sobie wmawiać, że nie dasz radyMoże to znak!! I przede wszystkim Twoja szansa
![]()
![]()
Sama se zaraz w dupe podam ten clo![]()
![]()
Kochanie???????? Gdzie jesteś????
No nie wiem myślałam, że rozmawiałaś z nim na ten temat. Ja w tym cyklu obrałam taktykę żeby nie mówić kiedy owuDaria zwaryjowalas nie powiedziałam mu !!!!!! Po co ? Wtedy było by po staraniach powiedziałam ze 2pecharzyki powinny być