Nie nastawiam się ani tak ani tak . Jak się uda to będę tak szczęśliwa a jak nie to starania ciąg dalszyAaaa super! Oby coś zaskoczyło [emoji3531]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nastawiam się ani tak ani tak . Jak się uda to będę tak szczęśliwa a jak nie to starania ciąg dalszyAaaa super! Oby coś zaskoczyło [emoji3531]
Verona który ty masz dziś dzień cyklu bo jesteś po @ na samiutkim początku beta rośnie kolo 160% mówi się o 100% prawidłowo ale mi też beta rosła na samym początku nawet 200% dobry masz przyrost jest te 100% . Nic się nie stresuj będzie dobrzeOczywiście zaczęłam schizowac Ale już się ogarnęłam! [emoji4]
Verona który ty masz dziś dzień cyklu bo jesteś po @ na samiutkim początku beta rośnie kolo 160% mówi się o 100% prawidłowo ale mi też beta rosła na samym początku nawet 200% dobry masz przyrost jest te 100% . Nic się nie stresuj będzie dobrze
Ja juz po
Z tych 5ciu dwa są duże po 20mm i jeden 16mm czyli z 5 mam 3 . Jupi ciesze się i boję na przemian. Ale staramy się w tym cyklu [emoji7]
Z tego w ogóle ciąży może nie być . Jak będzie jeden to sukcesBeda trojaczki [emoji3060] gotowe do pekniecia?
Aga daj wyniki tylko wyraźne bo na tamtym wątku słabo było je widać .@Ania7812 ciesze się że jednak nie odpuszczasz tego cyklu ! Super. A ja odebrałam wyniki hormonów i sama nie wiem co myśleć. Pokazuje, że mam podwyższone![]()
![]()
@Wesoła_Aga daj jeszcze raz zdjęcia bo strasznie słabo widać lub napisz wartości bo ja nawet odczytać nie mogę jakie to było badanie