Zdążyłam być w ciąży i poronić. Jestem po zabiegu stąd konieczność odczekania 3 miesięcy. Dawno się nie udzielałam na tym wątkuPrzepraszam za pytanie ale czy coś przeoczyłam? Dawno mnie tu nie było ale powiadomienia na mejla mi czasem przychodzą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdążyłam być w ciąży i poronić. Jestem po zabiegu stąd konieczność odczekania 3 miesięcy. Dawno się nie udzielałam na tym wątkuPrzepraszam za pytanie ale czy coś przeoczyłam? Dawno mnie tu nie było ale powiadomienia na mejla mi czasem przychodzą
Chodziłam do invicty, polecam [emoji6]Zaczynamy starania z mężem w tym roku. Podpisałam papiery z Invictą. Klinika mile mnie zaskoczyła po pierwszej wizycie. Personel jest uprzejmy, a Pan dr naprawdę jest zaangażowany w leczenie i widać, że mu zależy.Mam nadzieję, że tak będzie i dalej!
Wiele osób mówi, że poleca klinikę niepłodności Invicta jest bardzo dobra, ale chciałabym się Was zaptać jak wygląda u nich kwestia dofinansowania do ivf? Możecie powiedzieć coś więcej? Nie ukrywam, ze koszta ivf sa dla nas bardzo wysokie, jakakolwiek pomoc będzie dla nas bardzo dużym odciążeniem.Chodziłam do invicty, polecam [emoji6]
Dofinansowania były, są i miejmy nadzieję, że jeszcze długo będąWiele osób mówi, że poleca klinikę niepłodności Invicta jest bardzo dobra, ale chciałabym się Was zaptać jak wygląda u nich kwestia dofinansowania do ivf? Możecie powiedzieć coś więcej? Nie ukrywam, ze koszta ivf sa dla nas bardzo wysokie, jakakolwiek pomoc będzie dla nas bardzo dużym odciążeniem.