Kasiam13161
Fanka BB :)
Nie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.Kurde jak tak patrzę na te zdjęcia to widzę cień cienia. Ja już głupieje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.Kurde jak tak patrzę na te zdjęcia to widzę cień cienia. Ja już głupieje.
Zrobię jutro z ranaNie zglupiejesz, nie szalej, najwyżej za kilka dni zrobisz i zobaczysz jak nie będziesz mieć@.
Jak nie będzie @To coś musi być. No właśnieZrobię jutro z rana![]()
Ale dziś mnie piersi bolą i gastro ogromne także niedługo @Jak nie będzie @To coś musi być. No właśnie
Oj lepiej żeby coś innego no ale jak bedzie@ To co zrobisz, następny cykl będzieAle dziś mnie piersi bolą i gastro ogromne także niedługo @
Kiedy masz okazję zrobić betę?Ja właśnie wróciłam z pracy. Od 17nspie na stojąco, do tego straszny ból głowy aż mam od niego mdłości. A Tu jeszcze tyle roboty w domu... brzuch lekko dzisiaj pobolewal jak na @ Ale jej brak za to znów ten biały rozciagliwy śluz. Nie wiem już może coś mi jest. Może jestem na coś chora. Już zaczynam sobie wkrecac... I dzisiaj pierwszy raz w życiu nie mogę się załatwić. Nigdy nie miałam zaparc.
Kiedy masz okazję zrobić betę?
Szkoda wtedy byłoby wszystko jasne..No właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu
No właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu