Aklime
Fanka BB :)
A nie macie zadnej innej diagnostyki oprocz przyszpitalnej? Czesto dluzej sa otwarteNo właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie macie zadnej innej diagnostyki oprocz przyszpitalnej? Czesto dluzej sa otwarteNo właśnie nie za bardzo mam kiedy... ciągle jestem w pracy. A w szpitalu to chyba nie pobierają po poludniu
Wiesz co, na betę z tego co mi położna mówiła to nie trzeba być na czczo, a laboratoria przyszpitalne czy laboratoria komercyjne są otwarte zazwyczaj 7:00-14:00.
A nie macie zadnej innej diagnostyki oprocz przyszpitalnej? Czesto dluzej sa otwarte
Nic sie nie przebija?Kochane zrobiłam z rana biel![]()
Nie biel a już mnie ciągna plecy...Nic sie nie przebija?
Nie biel a już mnie ciągna plecy...
A szkoda gadać... Mówiłam, że w moim przypadku szkoda kasy na testy [emoji23]Daraa jedziemy na tym samym wózku... brak @, testy negatywne, brak objawów masakra. Ale ja mogę dostać jutro bo wstałam z takim bólem głowy że szkoda gadać i to akurat dzisiaj....Jak mocno boli mnie głowa tzn że jutro dostanę okres, zawsze tak mam.