reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

3 na lekach 2poprzednie clo a teraz aromek 1cykl .
Kurcze ale sen miałam śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i byly slabe kreseczki tzn 1mocna a następne słabe tylko że ten test. Był jakiś dziwny bo byly 4 słabe kreseczki...🤔 Ale się cieszyłam że w ciąży jestem...jak mężowi o tym powiedzialam to powiedział żebym tak nie czytała bo zwariuje do reszty.....chyba faktycznie głupoty się śnią....tak się zastanawiam test ciążowy który ma 5 kreseczek...ale naprawdę taki miałam sen 🤨
Mi sie snily dzis II wyrazne kreseczki ;) dopiero rano po czasie ogarnelam ze to tylko sen :(

reklama
Mi sie snily dzis II wyrazne kreseczki ;) dopiero rano po czasie ogarnelam ze to tylko sen :(

Masakra że niektórzy raz i mają a tu się człowiek stara i nie wychodzi ...zawsze biednemu wiatr w oczy...w tamtym roku nawet palenie rzuciłam a moja koleżanka z pracy po 2 paczki paliła i zaszła niespodziewanie w ciążę .....wk się i zaczęłam palić 😏 co ma być to i tak będzie ....inni piją palą dopalacze jakieś biorą i mają a tu się wyrzekł człowiek wszystkiego i jak było tak i było... 😕

Aj te testy owulacyjne to dziadostwo na czym świat stoi...zrobiłam teraz 2 z tego samego mocy i po 10 minutach na 1 teście słaba drugą kreska a na drugim tylko 1 kreaka....i co ja mam myśleć ,???🤔🤔🤔🤔

Hejka po świętach. Kto ma wolne jeszcze? Ja 30 dc, dziś mam dostać okres. Po południu czeka mnie maraton sklepowy, będziemy kupować remontowo łazienkowe rzeczy. Od poniedziałku bajzello będzie u mnie że hoho 🙈

Aj te testy owulacyjne to dziadostwo na czym świat stoi...zrobiłam teraz 2 z tego samego mocy i po 10 minutach na 1 teście słaba drugą kreska a na drugim tylko 1 kreaka....i co ja mam myśleć ,???🤔🤔🤔🤔
Testow owulacyjnych nie powinnp sie robic rano:) a brak kresli lub slaba to i tak negatywny , pozytywny jest dopiero kiedy jest rownie m9cna lub ciemniejsza. Mi zawsze wychodzi druga bledsza ale o roznej intensywnosci przez caly cyk a tylko jednego dnia ciemniejsza od kontrolnej

Testow owulacyjnych nie powinnp sie robic rano:) a brak kresli lub slaba to i tak negatywny , pozytywny jest dopiero kiedy jest rownie m9cna lub ciemniejsza. Mi zawsze wychodzi druga bledsza ale o roznej intensywnosci przez caly cyk a tylko jednego dnia ciemniejsza od kontrolnej
Probowalyscie testy z clearblue? W nich jest łatwiej odczytać wynik, nie ma żadnych kresek tylko emoticony więc nie trzeba się niczego domyślać.

reklama
O to chodzi że cały czas robię i tylko 3 msc temu mi pokazało 2 kreski mocne a tak to nie...robiłam testy i wychodzi albo 1 kreska albo słaba a u dr jest owulacja i już sama nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry