Kasiam13161
Fanka BB :)
A czemu Ci przepisał duphaston?Po dwoch cyklach od razu? Szybko.. ale z drugiej strony moze lepiej zbadac niz czekac...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu Ci przepisał duphaston?Po dwoch cyklach od razu? Szybko.. ale z drugiej strony moze lepiej zbadac niz czekac...
Bo mam dlugie cykle 38, 41 dni.. bez owulacji najprawdoodobniej. Wczesniej nie sprawdzane ale objawow owu nie bylo, w tym cyklu testy i usg -brak owu. Wiec zobaczymy jak to bedzieA czemu Ci przepisał duphaston?
Nie wiem jak to miały inne dziewczyny no ale mnie tak gin wysłała ogólnie mam policystyczne jajniki i tak po dwóch cylkach brania duphaston i coś żeby mieć owolacje wysłała mnie na badania właśnie.O matko to po 2 cyklach już badania każą robić? No bez jaj...
U mnie gin wypisal mi jakie badania powinnam zrobić morfologia mocz, tsh ft3 ft4 toksoplazmoza, HIV zapłaciłam za nie ok 300zlWłaśnie też nad tym myślałam. Tylko teraz już nie wiem czy iść teraz, czy jak bym zrobiła te badania i z nimi iść. Bo czas leci A jak dzidzia nie ma tak nie ma i nic konkretnego też nie wiem
Ja za morfologie mocz i caly panel tarczycowy ok 80 zlU mnie gin wypisal mi jakie badania powinnam zrobić morfologia mocz, tsh ft3 ft4 toksoplazmoza, HIV zapłaciłam za nie ok 300zl
A na własną rękę robiłam prolaktynę i progesteron
Ja też takie mam raz mam mniejsze A nagle mam taki długi masakra. A jak właśnie brałam te tabletki to czy mam jak miała być owolacje A tak to nic nie czuje nie robiłam testów owol ale jak nie czuje to chyba nie mam. A temu doktorowi w poradni to Nic się nie dało powiedzieć jak czalelam mówić co gin mi kazała powiedzieć co brałam to się jeszcze na mnie wywarł masakra.Bo mam dlugie cykle 38, 41 dni.. bez owulacji najprawdoodobniej. Wczesniej nie sprawdzane ale objawow owu nie bylo, w tym cyklu testy i usg -brak owu. Wiec zobaczymy jak to bedzie
Ogolnie jak ktos jest zdrowy to kaza rok sie staracO matko to po 2 cyklach już badania każą robić? No bez jaj...
The t3 t4 i coś tam jeszcze to robiłam i mówiła że są dobre cukru muszę pilnować A teraz jakieś hormonalne w szpitalu mam mieć ale nie wiem dokładniecjakie, pewnie zrobią co będzie potrzebneU mnie gin wypisal mi jakie badania powinnam zrobić morfologia mocz, tsh ft3 ft4 toksoplazmoza, HIV zapłaciłam za nie ok 300zl
A na własną rękę robiłam prolaktynę i progesteron
Ogolnie jak ktos jest zdrowy to kaza rok sie starac![]()